Sunday, January 7, 2018

CHRISTMAS 2017

Ah julen. Jag tycker om julen trots att den alltid ger lite stress med presentköpandet och allt sådant. Nu hade jag ju även en pojkvän att köpa åt och det har jag ju inte haft på hur många år som helst. Men jag lyckades ganska så bra hitta presenter åt alla. Några presenter kom ur min egna butik såklart då jag visste att mamma ville ha en burk och sen köpte jag även åt W några grejer. Och några nära vänner fick också lite hudvårdsproduker.

Men till julafton. Det här året firade vi hos mamma och jag lagade proteinchokladbollar åt oss. Och skar upp några proteinbars så att vi hade lite hälsosammare snacks också att äta. Det var första gången jag lagade bollar så det var superspännande.

Ah Christmas. I do like Christmas even though it does brings some stress when it comes to getting presents for everyone. Now I also had a boyfriend to buy for which I haven't had in a while. But I did manage to find presents for everyone. Some did come from my own store since I knew my mom wanted some and I also did buy W some things. And some close friends also got a few skincare products. 

But let's talk about Christmas. This year we celebrated at my mom's place and I made some protein chocolate balls for us. And cut up a few protein bars so that we had a little more healthy options too. It was my first time doing the protein balls so it was quite interesting. 


Som alltid så lagade vi pepparkakor och jultårtor med pappa. Det är alltid lika roligt.

As always me and dad made some gingerbread and things. It is always a lot of fun. 


Sen var det såklart dags att äta både fisk i mängder och såklart julskinka. Jag älskar fisk och skinka. Jag älskar även att ta hem av julskinkan och äta på jullimpa. Det är verkligen det bästa jag vet.

Then it was time to eat both ham and fish. I love ham and fish! I also love taking ham with me and eating on bread after Christmas. It is the best!Vi öppnade julklapparna och drack glögg och spelade monopol hela kvällen. Jag skrattade åt pappas och lillebrors tejpval på julklapparna. Jag vet inte orsaken till att monopolspelet var mycket mycket roligare det här året. Vi skrattade verkligen supermycket! Vi lyckades dock inte spela helt tillslut men det gör man sällan. Jag vann!

Sen tog vi taxi till pappa och jag blev där övernatt. Vi kollade på en film ännu förrän vi gick i säng. Det var en skön julafton.

Ja, jag är W spenderade julaftonen på olika ställen det här året. Han var med sin familj och jag var med min. Det kändes liksom bäst så.

We opened presents and played monopoly all evening. Somehow the monopoly game was a lot more fun this year. We laughed a lot during the game. I don't know why it was so hilarious. We didnät manage to play 'til the end but who does that? I did win though. 

Then we took a cab to dad's place and I stayed the night. We watched a movie before heading to bed. It was a very nice day! 

Yes, I and W spent Christmas separately. He was with his family and I was with mine. It felt best like that. 

7.1.2018 12:48

1 comment:

  1. Att köpa julklappar och födelsedagspresenter till killar/män är alltid det svåraste!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...