Tuesday, January 2, 2018

Big plans!

Det är så otroligt spännande det här med nytt år och nya möjligheter tankesättet. Jag är definitivt den som gör just det, jag lägger jätte mycket på just nytt år. Man kan börja på nytt på ett helt annat sätt på något sätt. Det här året är det lite annorlunda på något sätt då jag redan på sommaren gjorde en så stor förändring att jag känner inte att jag behöver hoppa så högt nu trots att året byter. 

Klart att jag kommer att hända saker det här året. Jag har stora planer för båda mig själv, mitt jobb och den här bloggen, för att inte prata om youtube sidan. Det finns mycket och göra då jag låtit allt falla, men ett steg i taget. Som ni kanske redan märkte så har jag tagit upp svenskan i den här bloggen. Det vara känns mera som min blogg om jag skriver både svenska och engelska, trots att det gör allt lite jobbigare. 

Men det kommer bli så bra! Jag har just nu så mycket energi att jag vet inte vad jag skall göra! 

Här får ni några selfies som jag just tog. Njut! Haha.

It is so interesting this all new year new possibilities thinking. I am totally the person that does put a lot in the new year. You can start anew in a totally different way somehow. This year it is a bit different for me since I did such a huge change during the summer so I don't feel like I need to jump so high now even though the year is changing. 

Of course, there will be things happening this year. I have big plans for me, my job and this blog, not to speak of the youtube channel. There is a lot to do since I did let everything fall, but one day at a time. As you might have noticed I have taken back the Swedish on this blog. It feels more like my blog when I do it in both languages even though it does make everything a bit more difficult.

But it is gonna be good! I have so much energy right now that I don't know what to do! 

Here are a few selfies I just took. Enjoy! Haha.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...