Thursday, January 4, 2018

BETTE BOX // NOVEMBER & DECEMBER 2017

Ni behöver inte säga det, jag vet att jag är helt supersen med dessa två. Tro mig de satt hos mig oöppnade i en evighet! Och så måste jag fixa videon och den blev ju verkligen lång då jag tog och la ihop dessa två till en video. Men här har vi nu innehållet i årets två sista Bette Boxar.

You don't have to say it, I know I am so late with these two. Believe me, they were sitting in my house for ages unopened! And then I had to fix the video which got soooo long since I did both boxes in one video. But here we finally have last years two last boxes. 


Först går vi såklart in på Novembers box. Ni får verkligen ursäkta bildkvaliteten på dessa. Jag skäms. 

Den här boxen innehöll:
Lumene Nordic Seduction Creamy läppstift
Isadora Natural Matt Oil-Free foundation
Novexpert Hyaluronic Acid kräm
Manna Kadar Glo Illuminator 
Elie Saab Le Parfum 
Simple Micellar Cleansing Wipes

De två som ger mig mest lycka är nog Lumenes läppstift och Simple rengöringewipsen. Måste ta och kolla om Isadoras foundation är i rätt färg och se om jag kan använda den. Skulle vara roligt att prova då jag hemskt lite har provat Isadoras produkter på senaste tiden.  

Läppstiftet är en riktigt fin färg och lite annorlunda än det jag normalt går för så det skall bli roligt att prova den. Jag vill ju verkligen börja använda mera läppstift så detta är perfekt. Simple rengöringswipsen är ju superbra att ha i väskan när man är påväg någonstans eller är någonstans där det inte finns rinnande vatten. Jag gillade ju Simple Eye Make-Up Remover Pads som kom i en Livbox för superlängesen. 

Novexperts kräm verkar även riktigt spännande och är en bra liten en som man kan lätt kasta in i väskan om man är påväg på resa. 

First we, of course, have the November box. Please excuse the horrible quality of the picture. I am ashamed. 

This box had the following:
Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstick
Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation
Novexpert Hyaluronic Acid Cream
Manna Kadar Glo Illuminator
Elie Saab Le Parfum
Simple Micellar Cleansing Wipes

The two products that give me most joy are the Lumene lipstick and the Simple Cleansing Wipes.  I do have to check if the Isadora foundation is the right color for me to see if I can use it. It would be cool if I could since I haven't tried any Isadora products in a long while. 

The lipstick is a beautiful color and a bit different to what I normally go for so it will be nice to try it out. I have said a few times that I want to start using more lipstick so this is really perfect. The Simple wipes are really handy to have in your bag when going on a trip or somewhere where there isn't any running water. I did like the Simple Eye Make-Up Remover Pads that were in a Livbox a long time ago. 

Novexperts cream seems good and is a good size for traveling or when I am going to W's place.  
Här har ni en närbild på Manna Kadar Illuminator som har en mycket fint glitter. Min hand verkligen glittrade väldigt länge. Det skall bli kul att prova den också nu när jag har börjat använda highlighter produker. 

Jag tycker riktigt bra om innehållet i den här boxen nog. Mycket variation vilket är alltid bra. 

Nu hoppar vi till nästa box!

Here you also have a close up of the Manna Kadar Illuminator which has a really cool glitter. My hand was so shimmery for so long. It will be really cool to try this one out too! Now that I have started using highlighter products. 

I do like the products in this box. A lot of variation which is always good. 

Now let's jump to the next box.


Decembers box var verkligen fullproppad med alla möjliga produkter. Jag tänkte tappa hakan när jag öppnade den här. 

Den här boxen innehöll:
Dermosil färg för läppar och kinder (extra för långtidsbeställare)
Lumene Lähde Arctic Dew Serum
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Sally Hansen Miracle Gel nagellacksduo
MayBeauty The Incredible Face Mask
Avene Xeracalm A.D Cleansing Oil
Avene Xeracalm A.D Cream
Jordan Easy Clean Flosser

Som jag sa, massor produkter! I den här boxen finns det väldigt många produkter jag är super glad över. Först så måste jag ju nämna Real Techniques sminksvamp. Jag har haft en likadan för en tid sedan och jag tyckte väldigt mycket om den, så super roligt att få en ny. Sen så har jag hört supermycket bra om MayBeautys ansiktsmask från många olika personer på instagram och snapchat. Laura Ollilla pratade åtminstone mycket bra om den i något skede. Så den skall det bli super roligt att få prova. Jag har dessutom börjat tycka väldigt bra om att använda ansiktsmasker nu och då så den här kommer bli använd. Lumenes serum är också en som jag väntar ivrigt på att få öppna då jag förtillfället inte har serum i min dagliga rutin ännu, så kanske den här ändrar på det. 

Jordan Easy Flossern är också lite intressant. Jag vet inte om jag nämnt der men jag är superdålig på att använda tandtråd. Det enda sättet jag egentligen tar hand om mina tänder är genom att borsta dem, that's it. Jag har aldrig haft hål så jag har aldrig kännt behovet av att göra något mera, men nu på sistone har jag nog tänkt att kanske det skulle vara bra att testa. Jag tycker det bara är så super krångligt med tandtråd så jag är intresserad av att se om den här skulle göra det lite lättare. Jag skall prova och berättar åt er sen vad jag tyckte. 

The December box was really full of products. I couldn't believe my eyes when I opened this one. 

This box had the following:
Dermosil lip and cheek color
Lumene Lähde Arctic Dew Serum 
Real Techniques Miracle Complexion Sponge 
Sally Hansen Miracle Gel nail polish duo
MayBeauty The Incredible Face Mask
Avene Xeracalm A.D Cleansing Oil
Avene Xeracalm A.D Cream 
Jordan Easy CLwan Flosser

As I said, a lot of products! In this box, there are a lot of products that I am pretty happy over. First I gotta mention the Real Techniques makeup sponge. I have had the same one a while back and I really liked it so it is really fun to get another one to use. Then I have heard very good things about the MayBeauty facemask from a lot of people on Instagram and Snapchat. Laura Ollilla at least talked good things about it a while back. So it will be so nice to get to try it out. I have really started using facemasks sometimes so it will definitely get used. The Lumene Serum is also one that I am very eager to start using since I don't have any serum in my daily routine yet, so maybe this could change that. 

Jordan Easy Flosser is also a bit interesting. I don't know if I have mentioned it but I am super bad at using flosser. The only thing I do to take care of my teeth is brushing. I have never had any cavities or anything so I haven't really felt the need to do anything more, but lately, I have been thinking that it might be good to try. I just think it is so annoying to floss so we shall see if this gadget makes it easier.  I will try it and come back to you. 
Dermosil läpp och kind färg grejen är ju spännande. Färgen är Super pink och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Jag är ju inte den typen som är superpink men jag skall prova den på mig och se. En annan som också är superpink är nagellacket från Sally Hansen. Definitivt inte en färg som jag skulle välja åt mig själv men vi skall se om jag lyckas få den använd på något sätt, eller om jag ger den vidare åt någon som skulle uppskatta den mera.

Avene produkterna är bra små som jag kan ta med i väskan när jag far till W eller på någon resa. Behövs ju alltid.

Jag är mycket nöjd med årets sista box och väntar definitivt ivrigt på det här årets första box!

The Dermosil lip and cheek product was a bit interesting. The color is super pink and I don't really know if I like it. I am not the girl that uses pink a lot but I shall try it and see. Another very pink product was the nail polish from Sally Hansen. Definitely not a color I would pick out for myself but we shall see if I can get use out of it or if I just give it to someone that will appreciate it more. 

Avene products are good and small and I can use them when traveling or when I am going to W's place. Always needed. 

I am very pleased with the last box of the year and I am eager to see what this year's first box brings me!


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...