Friday, September 1, 2017

BETTE BOX AUGUST 2017


Det är verkligen längesen jag gjorde ett inlägg om Bette Box och orsaken till det är att jag inte fick förra månadens box alls pågrund av ett misstag som jag gjorde. Men så kan det gå ibland och nu skall vi bara gå vidare och hoppa in i den här månadens box. Som alltid så har jag även filmat en video när jag öppnade den så ifall ni vill se den så kan ni gå hit. Den är på finska dock. 

It has been a minute since the last Bette Box post and the reason for that is that I didn't get the box last month because of an error that I did. But it happens and all we can do is move forward and jump to this months box. As always I have also filmed a video of when I opened this one so if you wanna see that you can do so here. It is in Finnish though. 


Nu när jag tittar på det här innehållet så är jag nog ganska så nöjd med allting. Parfym-testern från Clean kommer definitivt att användas då jag verkligen tycker om deras dofter. Jag är ju lite av en tvätt-freak så rent byke är något av det bästa jag vet. Ny ögonfransböjare är också något jag behövt redan en tid, men bara inte fått köpt, så det var verkligen perfekt att det fanns ett par från Ibero. Nu kan jag kasta bort mina gamla som bara ser hemska ut. Så skönt!

Munskölj är något jag funderat på mycket, alltså är det något jag verkligen behöver eller klarar man sig bra utan. Den här Listerine Zero skall jag nog ta och använda, det kan ju inte skada ändå. Jag har ju tidigare bara använt billiga märken så det skall bli roligt att testa "det äkta". Ni får mera än gärna berätta om ni vet att munskölj verkligen gör skillnad.

Den här gångens sminkprodukt var en primer från Manna Kadar. Jag använder jättesällan någon primer när jag lägger på mig smink. Den här verkar också vara väldigt orange så jag vet inte riktigt om den passar min hudfärg. Men jag skall ta och testa. Den här är troligen den produkten som jag gillar minst i den här boxen.

Någon av er har säkert hört mig klaga över mina mjuka och sköra naglar och även mitt hår som behöver all hjälp den kan få. Well, dessa kosttillskott från Helein kommer definitivt att ätas och hopperligen så gör de under åt åtminstone mina naglar som verkligen behöver hjälp då jag tog bort mina akrylnaglar för en stund sedan. De är så mjuka nu och bara går av.  Det är riktigt jobbigt kan jag säga er.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt åt er eller mig själv att jag skall börja använda mera handkräm, både för att jag har så mycket i lådan men också för att det skulle göra så bra för mina stackars händer. Den här gången kom det ett handkräm från Nivea i en rolig förpackning.Jag skall nog försöka skarppa med handkräm och ha en vid datorn och sedan lägga på varje kväll före sängdags så blir det nog bra tror jag. Skulle ju även kunna kasta en i väskan och ha med.

Sist men definitivt inte minst så har vi nattkräm från Lumene. Detta är verkligen min favoritprodukt i den här boxen då jag har sagt många gånger att jag har massor med dagkräm men nästa inga nattkrämer. Någon har lyssnat på mig! Helt perfekt! Just nu håller jag på och testar Herbalifes Skin, men sen när jag fått dem slut så skall jag ta den här i användning.

All in all so var detta en mycket bra Bette Box. Jag väntar ivrigt på nästa, som faktiskt borde komma vilken dag som helst!

Now that I am looking at all of the products I am pretty happy with this box. The perfume tester from Clean will totally be used since I am a bit of a freak when it comes to clean laundry and the smell so this is absolutely perfect for me. A new eyelash curler is also something I have needed also for a while but just haven't been bothered to get one, so this is really perfect that there was one from Ibero. Now I can throw away my old ones that look gross. So good!

Mouthwash is something I have been thinking about a lot, in the sense that is it really something you need. I am totally gonna try this Listerine Zero, I mean it can't hurt. I have also just used cheaper brands so it is nice to get to try something else. If you can tell me that it makes a huge difference then do tell. 

This time the makeup product is a primer from Manna Kadar. I don't really use primer when I put on makeup. This does also look very orange in so we shall see if I get and use out of this. But I will try it and let you know. This is probably the product I like the least in this box. 

Some of you might have heard me complain about how soft and fragile my nails are and how my hair also needs all the help it can get. Well, these pills from Helein will hopefully do some good. At least my nails really need it since I took away my acrylic nails a while back. They are so soft now and break really easily. It is not fun. 

I don't know how many times I have said to you or myself that I will start using more hand cream, both because I have so many in my drawer and because my hands would probably like it. This Nivea hand cream does really have a cool design. I will try to really do my best and have one hand cream at my desk and one at my bed so that I can put on some before going to sleep. Maybe I could throw one in my bag too. 

Last but not least we have a night cream from Lumene. This is hands down my favorite product in this box since I have said it before that I have a lot of day creams but almost no night creams. Someone has been listening to me! Perfect! Right now I am trying out Herbalife Skin, but after that, I will give this one a go. 

All in all, this was a very good box. I am really looking forward to the next one, which actually should be here any day. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...