Friday, August 4, 2017

HOW I START THE DAYDet regnar där ute. Igen. Jag sitter i min säng och skriver blogginlägg. Igen. Jag börjar verkligen gilla min nya morgonrutin som består av att laga min morgonmål som är nuförtiden en shake och mycket lätt att laga och sedan krypa tillbaka i säng med den och ta laptoppen och se en del någon serie. När jag sedan fått en del tittad så flyttar jag mig inte utan jag fortsätter med att läsa bloggar. Jag har nu idag vaknat lite före 7 och jag är fortfarande i säng (klockan är 9:51 i skrivande stund). Förr hade jag alltid lite dåligt att vara när jag spenderade många timmar i säng, men nu känns det mera okej eftersom jag faktiskt gjort mycket bra, så som läst bloggar och fått en bild upp på instagram. Sånt där som bloggare nu skall göra.

It is raining out there. Again. I am sitting on my bed writing a blog post. Again. I am really starting to like my new morning routine that starts with me making my breakfast, which is a shake these days so it is a breeze to make, and then getting back into bed with it and taking my laptop and watching one episode of some show. When I have watched one episode I don't move and just continue with reading blogs. Today I have woken up at a bit before 7 and I am still in bed (it is 9:51 as I am writing this). Before I really used to feel bad about spending so much time in bed, but now I feel okay about it since I have done a lot of good, like read blogs and got a picture up on Instagram. Things that bloggers need to do.

Jag har även börjat lägga på lugn musik att spela i bakgrunden vilket är så skönt. Tacka vet jag Samsung Soundbar som jag fått prova nu via Buzzador som är helt härlig! Det är så skönt att kunna koppla den till telefonen utan att behöva stiga upp ur sängen. Kommer absolut att prata mera om den i ett annat inlägg.

I have also started putting on some soft and calm music to play in the background. I do thank the Samsung Soundbar that I got to try out thanks to Buzzador which is amazing! It is so nice to just pair it up with the phone without having to get up. I am going to talk more about it in another post. 

I andra nyheter så börjar visst min telefon krångla, okej den har gjort det redan en tid, så det blir att fixa med den igen. Alltså ta bort mycket bilder då den är helt proppfull och tycker inte riktigt om det. Jag hoppas att det hjälper åtminstone en stund. Jag har verkligen inte råd att skaffa en ny just nu.

In other new my phone has been starting to act up, okay it has done that for a while now, so today I need to do some things with it. As in deleting a lot of pictures since it is totally full and doesn't really like that. I hope that helps it for a while. I do really not have the money to get a new one right now. 

Detta blir troligen en lugn hemmadag idag. Jag klagar inte.

Vad skall ni göra idag?

This is so gonna be a calm home day today. I am not complaining.

What are you guys doing today?

1 comment:

  1. Mukavaa uutta viikkoa - rauhalliset aamut ovat kyllä parhaita! :)<3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...