Wednesday, August 2, 2017

ABOUT THE TIME WHEN I MET THE MOST AMAZING PEOPLEDet regnar där ute och jag sitter på min säng med min läppäre i famnen och förundras över det att det redan är Augusti. Vart försvann sommaren?? Seriöst! Det har ju typ bara regnat och varit kallt hela den här sommaren och snart är det redan höst och sedan vinter. Det gör mig lite ledsen för att vara ärlig. Jag vet att jag varit super dålig på att uppdatera den här bloggen på senaste tiden och för det är jag jätte ledsen. För min del, eftersom jag verkligen tycker  om den här bloggen så otroligt mycket och jag saknar verkligen skrivandet. Men jag är tillbaka, eller försöker åtminstone få lite mera inlägg gjorda nu den här månaden.
 It is raining outside and I am sitting here on my bed with my laptop in my lap and trying to get it in my head that it is August already. What happened to summer?? Seriously! It has just been raining and been freezing all of this summer and soon it is already fall and then Winter. It is making me a bit sad, to be honest. I know I have been the worst at updating this blog lately and for that, I am very sad. For my own sake, since I do still love this blog so much and I really miss writing. But I am back now, or at least I am gonna try to get more posts done this month.Ni som följer mig på andra plattformer så som instagram och facebook så vet att jag nuförtiden tränar mycket och har hittat ett helt fantastiskt gäng att träna med. Detta började i början av förra månaden då min kompis Niina hörde av sig om ett veckoslut i Kangasala där det skulle vara massor med fina människor och det skulle vara bra mat och lite träning och allt möjligt roligt. Det kom som från himlen och det var exakt det jag behövde just då kändes det som att jag sa jo. Mitt födelsedagsveckoslut hade tagit alla mina krafter och jag behövde verkligen komma bort och få mina krafter lite laddade för att orka.
You who follow me on other platforms like Instagram and Facebook do know that I do work out quite a lot these days and have found an amazing group for that. It started in the beginning of last month when my friend Niina told me about a weekend in Kangasala where there were gonna be a lot of amazing people, good food, and some working out and other fun things. It came like a star from the sky and it was exactly what I needed so I said yes to it. My birthday weekend had really taken all of my energy and I really needed to get away and get some more.


Så jag köpte en bussbiljett till Tampere och därifrån fick jag sen bilskjuts till stället där vi skulle vara övernatt. Jag var definitivt lite nervös eftersom där var en massa folk jag inte kände alls. Jag kände Niina och en annan så det var mycket nya människor men det är bra att hoppa ut ur sina cirklar ibland och lära känna nya människor.
So I bought a bus ticket to Tampere and from there I got a car ride to the place we were staying at for the night. I was very nervous since there were gonna be a lot of people that I didn't know. I knew Niina and one other person but that's it so there was a lot of new people but it is good to take a step outside of your own little circle and get to know some new people.


Redan under bilresan kändes det så otroligt bra. De tre jag hade i bilen med mig var så supertyper att det kunde inte bli bättre, men ack så fel jag hade. Det blev definitivt helt fantastiskt och så mycket bättre.
 Already in the car, it felt so good. The three people in the car were such amazing people that it couldn't get better, but oh how wrong I was. It got so good and so much better. 


Under veckoslutet fick jag leka, träffa människor, skratta, träna, gråta, andas, lyssna, äta och bara njuta av fantastiska människor och så bra stämning. Det var definitivt just och exakt det jag behövde efter mitt födelsedagsveckoslut. Ta en riktig paus från vardagen och Helsingfors var så perfekt. Det behöver alla och jag får det alldeles för sällan. Eller så känns det åtminstone. Det är så sällan jag får möjlighet att komma ut till landet.
During the weekend I got to play, meet people, laugh, work out, cry, breathe, listen, eat and just enjoy the amazing people and the feel. It was totally just what I needed after my birthday weekend. To take a real break from the routine and Helsinki was perfect. Everyone needs that and I get it way too rarely. Or it feels that way. It is not often I get the chance to go out of the city.Jag kände mig som en ny människa när jag kom hem därifrån och ville definitivt fortsätta se dessa människor och även jobba på mig själv och träna mera. Få mig själv att älska mitt liv. Så jag började gå och träna med en del av de jag träffat på måndagar och torsdagar i Kampen där de ordnade gratis träning nu på sommaren. Det har verkligen gjort så otroligt mycket bra för mig, inte bara för min kropp men även för mitt huvud. Gänget som tränar där är bara så fantastiska och jag får så mycket positiv energi av dem alla.
I felt like a new person when I got home and I totally wanted to continue seeing these people and also work on myself and work out more. Learn to love my life. So I started working out with a group I met there on Mondays and Thursdays at Kamppi where they have free workouts now during the summer. It has done so much good for me, and not only for my body but also for my head. The people are just so amazing and I get so much positive energy from them.


Så nu har jag gått ungefär varje vecka åtminstone 2 gånger antingen i Kampen eller i Hertonäs och det har verkligen varit helt bäst. Jag har ju försökt börja träna och har ju nog fortfarande gymkort och går nog där också men detta har nog gjort helt otroligt mycket för mig. Jag har fått så mycket mera tränat tack vare dessa träningar. Det är så härligt att gå dit och känslan är så bra!
So now I have been going there every week at least 2 times in Kamppi or Herttoniemi and it has been amazing. I have been wanting to start working out and I do still have a gym membership and do go there sometimes but this has been so good for me. I have been working out so much more thanks to these workouts. It is such a great place and the atmosphere is just so amazing!

Nu kan man ännu den här veckan på torsdag 18:00 (eller nästa veckas måndag och torsdag) komma och testa dessa träningar gratis till Kampen. Jag rekommenderar definitivt! Fråga ifall ni vill veta mera.
Now you can still come and try these workouts out this Thursday 18:00 (or next week at Monday or Thursday) to Kamppi. I do recommend it! Do ask if you are interested and wanna know more.

Efter nästa vecka så börjar 8 veckors utmaning som jag även skall ta del av, men den kostar sen en liten summa då man får lite mera då. Men jag rekommenderar att komma med i den också eftersom det verkligen kommer att bli helt sjukt bra. Jag lämnar infon om den här under så kan ni fundera på den.
After next week the 8-week challenge starts which I am joining, it does cost a small bit since you get a bit more. But I do also recommend it since I know that it is gonna be epic. I leave all the information here under so you can see it. Det här är en av orsakerna varför bloggen varit så tyst på sistone. Det finns andra orsaker också men dem så håller jag ännu för mig själv, men kanske jag någon dag ännu kommer fram med det. Men det jag kan säga är att jag mår bättre nu än jag gjort på superlänge. Och bättre blir det bara helatiden!
This is one of the reasons why this blog has been so quiet lately. There are some other reasons too but them I will keep to myself for now, but maybe I will tell you some day. But I can tell you that I am feeling better than in a long time. And it is just getting better every day!

2 comments:

  1. Heja Emma! Så inspirerande läsning :D

    ReplyDelete
  2. Emmaaaa!!! 😘❤️ Tää oli ihan mielettömän upea teksti ja tunnen tosi paljon samallalailla 🌺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...