Thursday, July 27, 2017

Buzzador: Storytel

Jag har några gånger nämnt att jag vill börja läsa mera och det har varit lite jobbigt. Jag vet inte riktigt varför egentligen. Men jag fick möjligheten att prova Storytel tack vare Buzzador och jag har älskat den. Jag har använt Audible tidigare och det finns en del skillnader med dessa två. På Storytel så betalar du en viss summa varje månad och får läsa hur många böcker som helst (eller lyssna) medan på Audible så får du en credit att använda varje månad. Så på det sättet så tycker nog åtminstone jag mera om Storytel.

Dessutom så tycker jag även om det att det finns både e-böcker och ljudböcker. Så man kan liksom välja vilket man känner för att göra, antingen så lyssna eller läsa. Jag har inte provat hemskt mycket e-böcker då jag förtillfället väldigt mycket tycker om att lyssna.

En tid sen nämnde jag Henriikka Rönkkönens bok. Efter den så började jag faktiskt lyssna på Fifty Shades of Grey. Känns som den nästan hör till allmänbildningen trots att den är vad den är. Ready Player One av Ernest Cline är en som många av mina vänner rekommenderat så den vill jag även få lyssnat.

I have mentioned a few times that I have been wanting to start reading more and that has been a bit of a challenge. I don't really know why. But I got the opportunity to try out Storytel thanks to Buzzador and I have loved it. I have also used Audible and there are a few differences between these two. In Storytel you only pay once a month and you can read or listen to as many books as you want while with Audible you get a credit that you can buy a book with. So in a way, I do like the Storytel version a bit better.

I also really like that there are both e-books and audiobooks. So you can choose if you feel like reading or listening. I haven't tried out the e-books yet since I really love audiobooks right now. 

A while back I mentioned Henriikka Rönkkönens book. After that, I started listening to Fifty Shades of Grey. It feels like it is a must and I am almost ashamed that I haven't read it yet, even if it is what it is. Ready Player One is a book that so many of my friends have recommended so I really feel like I have to read it at least before the movie comes out. 


Så där har vi nu lite vad jag läst och kommer att läsa.

Ett litet minus kände jag att fanns i Storytel. Jag tycker att deras sökdunktion är lite jobbig men annars så är det en helt supergrej och jag rekommenderar att prova om ni gillar ljudböcker.

Berätta gärna åt mig vad ni läser just nu eller om det finns någon bok jag definitivt borde läsa! 

So that is what I have been reading and am gonna read. 

A small little thing I don't like about Storytel is the search, it is a bit complicated but otherwise, it is a great thing and I do recommend you all try it out if you like audiobooks.

Tell me what you are reading right now or if there is a book I really should read!

1 comment:

  1. Apua, mähän unohdin kirjoittaa tästä vertailun BookBeatin kans. Kiitos, kun muistutit! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...