Thursday, June 1, 2017

TODAY'S TERRIFIC THREE // 01.06.2017


1. Mielikuvituspoikaystävä - Henriikka Rönkkönen 

Jag fick möjligheten att prova på Storytel via Buzzador och hoppade så klart på chansen då jag verkligen älskar ljudböcker och försöker få mig själv att läsa mera böcker. Jag satt en stund och kollade igenom alla böcker som finns där (finns en massa) och försökte komma på vilken jag skulle ta och börja med. Plötsligt hoppade den här fram och där var det. Jag har hört mycket bra om den här boken och efter att jag nu lyssnat över 2 timmar på den så kan jag nog varmt rekommendera. Jag är ganska säker på att det var i Kaisus snäp som jag hörde första gången om den här boken. Om vädret håller sig bra på kvällen så tror jag att jag tar en promenad och lyssnar slut den här.

I got to try out Storytel through Buzzador and of course I had to since I really love audiobooks and am really trying to read more books. I looked through the books for a while since there are a lot to choose from and tried to pick one. Then this appeared in front of me and it was clear. I have heard a lot of good about this book and after having listened over 2 hours I can recommend it. I am pretty sure that it was in Kaisus snap that I heard about this book for the first time. If the weather is any good this evening I might go on a walk and listen to the rest. 2. Pannkaka / Pancake

Jag hade en mjölk som skulle ha blivit gammal när som helst så jag funderade ut att jag kan ta och kasta ihop en pannkaka. Planen var nog inte att göra den mitt i natten, men så blev det eftersom jag och Emma gick på en liten promenad på kvällen och den drog ut och jag kom hem vid 12 tiden på natten och kunde bara inte släppa tanken, så måste bara göra den. Bästa var ju att jag kunde på morgonen äta lite pannkaka till morgonmål. Finns det bättre sätt att börja morgonen på? I think not!

I had a milk that was about to go bad so I thought I would throw it in a pancake. The plan was not to do it in the middle of the night, but since I went on a walk with Emma in the evening and that kinda went long and I came home at about 12ish and I just couldn't let go of the idea of a pancake, so I made it. The best was waking up today and getting to eat a piece for breakfast. Is there any better way to start a morning? I think not!
3. Städigt hem / Clean home

Ni som känner mig vet att jag slåss med mig själv och min dåliga vana att inte kunna hålla städigt omkring mig.  Nu har jag igen lyckats ta mig själv i kragen och fått hela lägenheten städad och SHIT vad skönt det känns. Nu har jag ett par dagar verkligen aktivt tänkt på att hålla det som det är och det har gått riktigt bra om jag själv får säga det. Bilden är från måndagen men det ser ungefär lika ut ännu också.

You who know me know that I struggle with myself and my bad habit to not be able to keep things clean and tidy around me. Now I have managed to clean once again and OMG it feels so nice! Now I have been trying to actively keep it as it is and it has gone pretty well. The picture is from monday but it pretty much looks the same still. 


Berätta gärna om ni har något som känns extra härligt idag!
Please tell me if you have something that feels terrific today! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...