Saturday, June 24, 2017

INSTAGRAM LOOKBACK JUNE&JULY 2012


1. Jag antar att jag skulle göra ett vänskapsarmband eller något med dessa. 2. Vi var på landet med en kompis på midsommaren. 3. Något annat jag älskar att fota är definitivt moln. 4. En mycket ung Emzi. Jag är typ 3 år på bilden.

1.I think I was gonna do a friendship bracelet with these. 2. We went to the cottage with a friend for midsummer. 3. Something else I really love to photograph is clouds. 4. A very young Emzi. I was like 3 in this picture. 

5. Vi hoppar här över till Juli och detta nagellack fick jag av Joni. Mina vänner vet vad jag tycker om. 6. Mokkaruta. Joni överraskade även med den till pikniken. Jag har alltid piknik på min födelsedag. 7. Klart att jag måste prova på nagellacket. 8. Bästa med sommaren, jordgubbar och glass.

5. We jump over to july and this nailpolish I got from Joni. My friends really know what I like. 6. Chocolate. Joni had made these from my birthday picnic. I always have a picnic at my birthday. 7. Of course I had to try the nailpolish. 8. Best thing about the summer. Strawberries and ice cream. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...