Sunday, June 4, 2017

FACEBOOK PROFILE PICTURES 2007-2017

Den här utmaningen såg jag hos både Iina och Noora och måste ju lägga den på minne. Helt härlig utmaning och jag vill verkligen se alla er göra den här! Lägg gärna en länk till er i kommentarerna så går jag och kollar era inlägg!

Jag hade faktiskt lite svårt att välja bilder till det här inlägget då jag såklart bytt profilbild oftare än en gång i året. Så det fanns väldigt många att välja från, men jag tror jag lyckades hitta de intressantaste. Jag har faktiskt varit på Facebook sen 2007 så jag tog bilder från det till nu 2017.  Jag satt nog länge och skrattade åt vissa bilder, så nu skall ni verkligen njuta. Många av dessa har nog funnits i något inlägg nån gång, men eftersom jag haft X antal bloggar under åren så finns inte alla ännu i den här bloggen.

På samma gång blev dethär en liten tillbakablick på alla olika hårstilar jag haft under alla dessa år. Det var roligt att gå igenom och se då jag nu och då vill ha förändring och det är roligt att få lite idéer av sig själv.


This challenge I found in Iina's and in Noora's blogs and I just had to store it in my memory and make it myself. It is such a fun challenge and I want you all to do this! Put a link in the comments to the post and I will check it out! 

I had a bit of trouble choosing pictures for this post since I have changed my profilepicture more than once a year so there were pretty many to choose from, but I think I managed to find the most interesting ones. I have been on Facebook since 2007 so I took pictures from then to now 2017. I did sit and laugh at some of these pictures so do enjoy. Many of these have been in some post at some point but since I have had a few blogs between 2007 and now they are not all in this blog. 

At the same time this became a lookback at all the hairstyles i have had throughout the years. It was fun to look through all the pictures and get some inspiration from myself since i sometimes do want some change. 


2007 gick jag i VNF och studerade fotografering och detta är en bild som en klasskompis tog på mig i studion. Jag är ganska säker på att huvtröjan jag har på mig är den jag fick från Prakticum. På min t-skjorta står det "too hot to handle" och den använde jag också typ helatiden. Det här var definitivt också tiden då jag lyssnade massor på jrock. 

2008 var året då jag var blond. Jag är inte säker på om den här bilden är tagen 2008 eller 2007 men den får nu ändå representera 2008 för jag var blond så. Den här är tagen av Sarah för en skoluppgift. Jag vet faktiskt inte varför jag bestämde mig för att färga blont, men nå nu har jag åtminstone provat på det och behöver inte bli helblond igen. (eller never say never...). 

2007 I was studying photography at VNF and this was taken by a classmate in the studio. I am pretty sure that the hoodie I am wearing is the one I got from Prakticum. And on my t-shirt it says "too hot to handle" and that one I also used a lot. This was the time when jrock was the shit. 

2008 was the year I was blonde. I am not sure if this picture is taken in 2008 or 2007 but it's gonna be the one for 2008 since I was blonde. It is taken by Sarah for a schoolproject. I don't know why I decided to go blonde but at least I have now tried it and don't need to do it again (or never say never...)


2009 gick jag mycket kortare och mörkare. Mycket bättre om jag så själv får säga. Jag gillade också pannluggen väldigt mycket.

2009 I went a lot shorter and darker. Much better if I can say myself. I also loved the bangs. 2010 hade jag också pannlugg och bilden är tagen av Henna. Här har jag också glasögonen på mig vilket jag väldigt sällan har på profilbilder. Jag älskade de där byxorna och skorna. 

2011 var året då jag flyttade till den här bloggen. Jag hade coola blonda ränder i håret. Den här bilden är tagen på Bloggresan om jag inte har helt fel på hotellet vi bodde på. Det var nog en helt fantastiskt bra resa. Det var mycket som var nytt och mycket som ändrade det året. 

2010 I had bangs again and the picture is taken by Henna. Here I also have my glasses on which I very rarely have in profilepictures. I loved those pants and shoes back then and used them a lot. 

2011 was the year I switched to this blog. I had cool blond highlights in my hair. This picture was taken on the Blogtrip to Sweden at the hotel we stayed in. It was an amazing trip. There was a lot of new that year and a lot changed. 


2012 var året för det röda håret. Jag hade ganska länge rött och ibland saknar jag det fortfarande. Så otroligt snyggt var det ju nog! Fortfarande med pannlugg. Det här är ju lite sjukt, på riktigt så hade jag inte pannlugg helatiden. Bilden är tagen på Salon Robertiina där jag gått många gånger. Jag kommer verkligen inte över hur härligt det där röda ser ut!

2012 was the year of the red hair. I had red hair for a long time and sometimes I still miss it. It was beautiful! And I still have bangs! This is crazy, I really didn't have bangs all the time. The picture is taken in Salon Robertiina where I have been many times. I can't get over how cool the red looks! 


2013 hade jag både blonda toppar men la även pink i dem en gång och shit alltså. Jag hade helt glömt hur snyggt det var. Dagisbarnen tyckte om att kommentera mitt hår.

2014 Klippte lite kortare tydligen. Bilden är helt klart tagen för bloggen.

2013 I had blonde on my ends but also pink and shit. I had totally forgotten how amazing it looked. The kids I worked with loved it too. 

2014 I went shorted it seems. The picture is totally taken for the blog. 


2015 var året för långt hår och blond ombre och jag trodde inte jag skulle gå ifrån det för jag tyckte så mycket om den. Plus jag ser ju sååå snygg ut på den hår bilden.

2016 blev jag tydligen galen och klippte kort. Okej, det blev kort redan 2015 men ändå. Jag hade länge sagt att jag vill inte längre ha kort för det är inte min grej men så blev det tydligen kortslutning i min hjärna och så blev det kort. Jag ångrar inte det alls. Det var riktigt roligt att prova något nytt. Bilden är tagen i Trinidad.

2015 was the year of long hair and blonde ombre and I thought I wouldn't go anywhere from it since I really loved it so much. Plus I look really good in that picture. 

2016 I went crazy and cut my hair short. Okay, it was cut in 2015 but still. I had been saying that I would not cut short ever again since it just wasn't my thing but something went weird in my brain and short it suddenly was. I don't regret it at all. It was fun to try something different. The picture is taken in Trinidad. Och nu 2017 så är jag igen väldigt blond men inte helt och hållet och jag ÄLSKAR det. Jag vet att jag har så mörka ögonbryn att helblond inte är min grej men ombre och balayage funkar mycket bättre. Mitt hår växte ju också hela 2016 så det är ganska långt igen och det känns också så bra. Jag har inga tankar på att klippa till kort på en stund i alla fall. Nu sitter jag nog och funderar lite på pannlugg igen...

And now in 2017 I am very blonde again but not completely and I LOVE it. I know that I have so dark eyebrows that totally blonde is not my thing but ombre and balayage works a lot better. My hair did grow all year 2016 so it is very long again and it feels right. I have no thought of cutting it short anytime soon. Now I am thinking about cutting bangs...

Nu vill jag som sagt se era profilbilder! 

Now as I said I want to see your pictures! 

01.06.2017 17:16

1 comment:

  1. Vilken kul grej! :) fast jag tror inte ens jag var med på Facebook redan 2007, var nog kanske ett eller två år senare ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...