Saturday, June 10, 2017

FACE OF THE DAY II 01.06.2017


Jag satt här en dag och funderade på vad skall jag göra ett inlägg om och kom på att jag helt och hållet har glömt Face of the Day så jag tog fram lite smink och la på mig. Jag hade inga planer för den dagen så jag var bara hemma med det här sminket och på en promenad på kvällen. Ni kan se den här även i vloggen jag filmade under den dagen.

Om ni inte har sett den förra så kan ni se den här.

I was wondering what I should do a post about and realized that I haven't done a Face of the Day in a really long time and decided to put on some make up. I had no plans that day so I did spend the day home in full make up and later I did go on a walk. You can also see this face in the vlog I did that day. 

If you haven't seen the last one then go here to see it. 


Jag behöver ju inte egentligen något mycket smink eftersom jag har en ganska så bra hud utan en massa finnar. Och jag går ju oftast helt utan smink annars också så smink är inget som är ett måste för mig. Jag tycker att de bara är roligt att ibland leka lite och känna sig lite speciell. På fester och vid utgång. På den här bilden kan ni också mycket bra se hur blont mitt hår just nu är. Jag älskar det så mycket. 

I don't really need that much make up since my skin is pretty good most of the time and I don't get many spots. And I do usually go without most of the time so make up isn't a must for me. I just think it is fun to play at times and feel a bit special. For parties and when going out. In that picture you can also see how blonde my hair really is right now. I really love it. 


Min första plan var att verkligen för en gångs skull använda mig av färger, vilket jag gör så sällan, men det lyckades jag inte riktigt så bra med då jag fastande för bruna/orange färg istället igen. Det här är nog mycket mera synligt än de tidigare gjort med mycket mera skimmer. Så på det sättet är detta mycket mera partysmink än de tidigare. På ansiktet la jag av Lumene Longwear Blur som jag inte använt på en tid nu. Den ger lite jämnare hud och det är det jag behöver. Annars så la jag bara på lite blush och använde Essence Silky Touch. Den använder jag nog mest just nu varje gång jag lägger på mig smink.

My plan was to for once use colors, which is something I do very rarely, but I didn't really manage to do that since I got stuck on the brown/orange in stead. This one is a lot more noticeable than the other ones I have done and with more shimmer. So this is more of a party look. On my face I have the Lumene Longwear Blur which I haven't used in a while. It does give a bit more of a even skin and that's good. Other than that I have a bit of blush and I used Essence Silky Touch. It is the one I usually do take when I put on make up these days. 


Här kan ni se mina ögon lite bättre. Det är verkligen jätte svårt att få bra bilder av ögon och smink. Jag gjorde mitt bästa med dessa bilder. Jag använde alltså först Success färgen från Nudie paletten, det är en ganska så ljus beige med skimmer. Den la jag över hela mitt ögonlock och sedan gick jag in med den bruna från Viva La Diva paletten och la den i hörnet och i creasen. Jag tycker faktiskt de blev riktigt fint. Sen så la jag också på eyeliner, som jag verkligen fick slåss med den här gången. De ville bara inte bli likadana alls. Ni vet säkert alla hur det är. Maskaran är även en favorit just nu och den kommer även från Essence. Jag rekommenderar att prova Essence ifall ni inte redan har, de har verkligen en massa helt fantastiskt bra och priserna är inte farliga. 

Here you have a closer look at my eyes. It is really hard to take good pictures of eyes and make up. I did the best I could with these. First I used the color Success from the Nudie palette, which is a light beige with shimmer. I put that on my whole lid and then I went in with the brown from the Viva la Diva palette and put in on the corner and in the crease. I think it looks pretty cool. Then I went in with the eyeliner and I got to really fight for it to look good. It just didn't want to work out. You all know how it is. The mascara I used is also a favorite and it also from Essence. I do recommend trying out Essence if you haven't. The have a lot of great products for a really affordable price. 


Viva la Diva Make up kit eyes-face&cheek - Viva la Diva Nudie One (color used Success)- Essence Silky Touch Blush (20 Babydoll) - Essence Forbidden Volume Mascara - Essence I like Stage Eyeshadow Base - Lumene Longwear Blur SPF 15(2 Soft Honey) - Maybelline Eyestudio lasting Drama Gel Eyeliner (01 Black) 

08.06.17 18:20

1 comment:

  1. Your eyeshadow looks great! I think Essence are great value too, I have one of their matt blushers in berry :) x

    Velvet Blush

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...