Sunday, June 25, 2017

A lot of glue


Jag lyckades öppna både  nagellimmet och lösögonfranslimmet fören jag hade tagit en ordentlig bild på dessa köp så nu får ni nöja er med en telefonbild. Det enda jag var efter den här dagen jag var efter dessa var nagellimmet. Som ni märker så lyckades jag ju få med mig lite mera.

Depend Naturellt Nagellim - Jag behövde få tillbaka fast en av mina naglar som bestämde sig för att flyga av i bussen på väg till Uleåborg. Mitt lim som jag hade med dit hade torkat så jag fick leva utan en nagel det veckoslutet. Och fick gå och köpa ett nytt när jag kom till Helsingfors igen. Denna fick jag köpa på Kicks eftersom Tokmanni hade slut på nagellim.

Ardell For Strip Lashes - Lösögonfransar är något som jag vill lära mig att använda så nu när jag var i Kicks så kom jag på att köpa ett lim åt mig så att jag kan börja öva. Jag vet inte alls om det här limmet är något bra. Jag vet att folk gillar Ardells fransar åtminstone. Om ni vet ett lim som är riktigt bra så berätta gärna!

Depend 7 Day Hybrid Polish - Den här var i Rea lådan i Kicks och för ynka 2 euro fick den komma med mig hem. Färgen heter Golden Masterpiece.

Sen är resten Essence eftersom jag var en sväng till Tokmanni då jag tänkte att där skulle finnas nagellim. Såklart så kunde jag inte gå ut utan att kolla igenom Essence hyllan. Så några produkter fick komma med mig.

Essence Out Of Space Stories nagellack i både 05 Intergalactic Adventure och 02 Across the Universe. Båda var bara så fina att jag inte kunde lämna dem trots att jag just nu inte kan lacka mina naglar.

Sist men inte minst har vi en läpp produkt. Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss har jag hört mycket bra om och jag har faktiskt redan provat den här på mina läppar. Kolla in bilden på min instagram här.

I managed to open both the nailglue and the lashglue before taking a picture of these so you will have to be okay with a phonepicture. The only thing I was supposed to buy was the nailglue and as you can see I managed to get some more with me. 

Depend Natural Nailglue - I needed to glue one nail back that decided to fly off on the bus on the way to Oulu. My glue I had with me had somehow dried so I had to live without one nail the whole weekend. And then went to buy one once I came back to Helsinki. This one I got in Kicks since the nailglues were out at Tokmanni. 

Ardell For Strips Lashes Clear Adhesive - False lashes is something I wanna try and learn to use and now that I was in Kicks I decided to pick up a glue so that I can start practicing. I don't know if this glue is any good. I know that people like the Ardell lashes at least. If you know of a great glue let me know. 

Depend 7 Day Hybrid Polish - This one was in the sale box in Kicks and for only 2 euros it came home with me. The color is Golden Masterpiece. 

Then the rest is all Essence since I went to Tokmanni since I thought they would have nailglue. Of course I had to check the Essence stands when I was there. So a few products got to come home with me. 

Essence Out of Space Stories nailpolishes in both 05 Intergalactic Adventure and 02 Across the Universe. Both were just so pretty that I couldn't leave them even though I can't really paint my nails at the moment. 

Last but not least we have a lip product. Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss is one I have heard a lot of good about and I have already tried it on my lips. Check out the picture here on my instagram

24.06.2017 20:24

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...