Wednesday, May 3, 2017

TODAY'S TERRIFIC THREE II MAY 3RD


1. Den här låten är amazing. Jag har nån gång i min barndom älskat Aaron Carter, men inte har jag vetat att han fortfarande gör musik. Jag kom över denna i något skede och bara föll. Så bra ju!
This song is so good. When I was young I absolutely loved Aaron Carter, but I had no idea he still did music. I came over this song a while back and just fell for it. So good!

2. Jag har fått tillbaka lusten att läsa blogginlägg. Jag gör det hela tiden. Om jag har lite också tid över så tar jag fram min tablett och börjar läsa. Jag älskar att göra det på bussen till exempel.
I have found my way back to reading blogs. I do it all the time. If I have even the smallest time I take out my tablett and start reading. I love to do it on the bus.

3. Jag har lyckats hålla min lägenhet i ganska så bra skick ganska så länge och jag märker att jag självmant lägger saker på plats. Jag hoppas verkligen att detta nu håller. Håll tummarna.
I have managed to keep my apartment pretty good for pretty long and I do tidying all the time.  I really do hope this holds. Fingers crossed. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...