Thursday, May 25, 2017

Today's Terrific Three // 25.05.17


1. Jag har fått tvättat 1 tvättmaskin och 2 diskmaskiner och fått städat ganska så bra. Det känns alldeles superbra.
I have gotten 1 load of laundry and 2 loads of dishes done and a bit of cleaning. It feels really really good. 

2. Min 32 sekunders video som jag la ut 3 dagar sedan har gått över 1000 visningar och det känns helt galet måste jag säga. Just nu i skrivande stund så är den uppe i 1111 visningar vilket känns helt bananas! Jag tänkte inte att den skulle få så många titt!
My 32 second video that I put out 3 days ago has gone over 1000 views and that feels crazy. Right now it has 1111 views and that feels bananas! I really didn't think it would get so many views! 3. Sista är nog även youtube relaterat men denna är inte från min egna kanal utan från finaste Josefin som i sin nyaste video har med sin nya kille och ÅH, så sött! Jag dör alltså! Gå och se den här
The last one is also youtube related but not from my channel but from the beautiful Josefin that in her newest video has her new guy and OMG, so cute! I'm like dying! Go watch it here!

Ha en härlig torsdagkväll nu allihopa!
Have a great Thursday evening now everyone!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...