Friday, May 5, 2017

Last day at work


Igår var min sista dag på jobbet. Känns helt konstigt att det redan är över. Igår var sista föreställningen och såklart blev det lite skumppa efteråt. Barnen var så söta och så peppade då de fick vara med lite mera och fick gå med och buga. Jag har haft det helt super roligt och alla har varit så trevliga och härliga att jag verkligen hoppas att jag ser dem pånytt. Pjäsen såg jag också såklart för en tid sen och jag tyckte nog om den. Den har ju fått lite varierande åsikter överallt. Jag tycker den nog var riktigt sevärd, med mycket riktigt bra scener. Själv fick jag en bra fiilis av den.

Svenska Teatern har alltid varit ett ställe där jag älskat att vara, från den tiden då jag var riktigt liten till nu. Det är nog den teater jag besöker mest och jag ser de flesta pjäserna som de har.Teater är någonting så fantastiskt och jag är så glad att jag fått jobba bakom scenen och se den sidan också och trodde nog aldrig att jag skulle få den möjligheten. Så lycklig över det att jag fick. Jag fick verkligen träffa så många så fina personer. 

Men nu är jag då som sagt utan jobb. Det känns också lite spännande och sorgligt. Jag tyckte verkligen om att jobba där och har ingen aning om vad jag skall göra till näst. Det är också lite spännande. Det är spännande att inte veta vad som står bakom hörnet, men det är också jätte skrämmande. Någonting måste man ju göra i den här världen. Jag vill verkligen inte bara vara hemma och inte ha något att göra (okej nu ljuger jag, om bloggen vore mitt jobb så skulle jag nog). Så nu är det bara att börja söka jobb vilket också känns helt sjukt jobbigt för att vara helt ärlig. Det är nog bra att jag har den här bloggen att fixa på så att jag inte blir helt utan sysselsättning. Bloggen är verkligen en räddande ängel. 

Yesterday was my last day at work. Feels really weird that it is over. Yesterday was the last one and of course there was some celebration afterwards. The kids were so cute and excited since they got to be in the play a bit more and also thank the audience at the end. I have had such a great time and everyone has been so nice and I really hope that I get to see them again. I did also see the whole play a while back and I did like it. It has gotten very different reviews from everywhere. I did think it was nice to watch and there were some great scenes in it. I got a good feeling. 

Svenska Teatern has always been a place were I have loved to be, from the time I was a small kid to now. It is the theater I do go to the most and I have seen most of the plays they have ha.I Theater is something so amazing and I am so glad that I got to work on the other side of it and see that side. I never thought I would get the opportunity. I am so happy. I really got to know so many great people. 

But now I am unemployed again. It feels exciting and sad. I really loved working there and I have no idea what I am gonna do now. That is also very exciting. It is exciting to not know what is behind the corner, but it is also scary. Something you do have to do in this world. I really don't wanna just sit at home and not do anything (okay now I am lying, if my job was this blog then I would.). So now I have to start looking for a job and that does feel pretty horrible to be honest. It is good that I have this blog so that I have something to do. This blog is really such a lifesaver. 
1 comment:

  1. Hej, en snabb fråga: översätter du dina blogginlägg själv? :) Kram S

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...