Monday, May 15, 2017

A very pink and happy weekend

picture taken by Nena 

Idag har varit en bra dag, trots att jag på morgonen tänkte att det blir ingenting av den här dagen. Jag var på Ohjaamo på dagen där jag fick hjälp med lite saker och så skall vi fundera lite på att vad jag skall hitta på att göra till näst i mitt liv. Ja, jag är nu ärlig och säger det att jag är lite lost när det kommer till min framtid och jobb.

Men förra fredagen så var jag till finaste Nena som har börjar öva sig på akrylnaglar och jag hoppade på chansen att få bli en provkanin. Jag har nu en tid funderat att det skulle vara roligt att snygga till naglarna igen så när jag såg att Nena sökte modeller så hoppade jag på det. Efter lite sökande i Esbo hittade jag fram till henne och spenderade många timmar med att sitta vid hennes köksbord medan hon fixade mina naglar. Det var super roligt att få träffa henne och få prata riktigt mycket. Det måste verkligen göras om (inte bara för att hon måste fixa mina naglar pånytt). Jag hade på mig en pink halsduk och en ljusröd jacka så jag tror det var de som fick mig att falla för den ljusröda glittret. Men jag är KÄR! Så otroligt fina! Jag har verkligen fått massor med komplimanger av folk vilket gör mig superglad! Gå och kolla in Nenas blogg där hon skriver massor on naglar och nagellack.

Efter detta var jag och ett helt gäng till Amarillo en sista gång. Man måste ju gå och säga hejdå åt stället då så många kvällar har spenderats där. En bra sista kväll var det nog.

På lördagen var det Eurovisions time och det var lika roligt som alltid. Åt definitivt för mycket godis.

Igår var det ju morsdag och alla vi barn samlade hos mamma tillsammans med några stycke hund och en pappa. Det var supertrevligt och härligt att hänga lite. Mamma fick blommor och hon var mycket nöjd och glad.

Sen bestämde mitt huvud och kropp att det var dags att ta det lugnt och jag gick i säng kring 19. Jag somnade mycket senare men jag låg och lyssnade på musik och bara tog det lugnt.

Ett mycket bra veckoslut alltså.

Vad har ni gjort senaste dagarna?

Today was a good day, even though I didn't think it would be in the morning. I went to Ohjaamo where I got some help with some things and we are gonna try to figure out what I am gonna do in the future. Yes, I am gonna be honest and say that I am a bit lost when it comes to my future and work. 

But last Friday I went to Nena who has started to do acrylic nails and I got so happy. I have been thinking that it would be fun to make my nails pretty again and when I saw that Nena was looking for people to practice on I totally jumped on it. After a little adventure in Espoo I found her place and there I spent a lot of hours sitting at her kitchen table while she did my nails. It was so lovely to see her again and get to talk for real. We have to do it again (not just because she has to fix my nails again). I had on me a pink scarf and a pink jacket so I think that is the reason why I fell for the pink glitter. I am so in love! They are so pretty! I have gotten so many compliments and it makes me so happy! Go check out Nena's blog where she writes about nails and nailpolish. 

After this me and a whole gang went to Amarillo for one last time. We just had to go and say goodbye to the place since we have spent so many nights there. It was a great last night. 

On Saturday it was time for the Eurovision and it was as fun as always. I did totally eat too much candy. 

Yesterday was mother's day and all we kids took us to mom's together with a few dogs and one dad. It was really nice. Mom got flowers so she was happy. 

After that my brain and body decided that it was time to just take it easy and I went to bed at 7 pm. I did fall asleep later but I just laid there listening to music and taking it easy. 

A very great weekend in other words. 


What have you been up to these past few days? 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...