Thursday, April 20, 2017

Today's Terrific Three


1. Rogue One som jag och Lillebror äntligen fick tittat. Fast han hade redan sett den en gång utan mig. Den var mycket bra enligt mig trots att jag hört lite si och så om den. Jag tyckte mycket om den och där fanns en hel del bra scener. Så jag tycker att om ni tycker om Star Wars så lönar det  sig nog att se den.
Rogue One that me and Littlebrother finally watched. Well he had already seen it once without me. It was really good in my opinion even though I have heard a lot of different opinions on it. I liked it and it had a lot of great scenes. So if you like Star Wars I do recommend watching it.

2. Färdig mat hos pappa. Trots att det var bara köttbullar och pasta så var det ändå så skönt att inte behöva laga själv mat. När jag för en stund sen kom hem från jobbet så åt jag av min siskonkorvsoppa som jag ännu hade lite kvar av för jag var så hungrig.
Dad made food. Even though it was just meatballs and pasta it was still so nice to not have to make food. When I came home a while ago I ate the rest of my soup because I was so hungry. 

3. Riisutut. Jag och mamma började kolla på den här serien och blev förtjusta. Det är ju bara så spännande att se vad de väljer för saker. Jag är nog lite ledsen över att nästa del är den sista. Det börjar nog lite klia i mina fingrar tack vare den här serien. Skulle vara så bra för mig att få bort lite saker.
Riisutut. Me and mom started watching it and fell for it. It is just so fun to see what they all take back home each day. I am a bit sad that the next episode is the last one. It does make my fingers itch. It would be so great to get some stuff thrown out. 

2 comments:

 1. What is Riisutut?!
  And I LOVE ROGUE ONE!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is a show where a bunch of people put all their belongings in a container for a month and then they get to take one item from there everyday. :D

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...