Thursday, April 13, 2017

THREE DAYS WITH HERBALIFE

Det här allt började med att jag vann ett 3 dagars provpaket för Herbalife på instagram eftersom jag följer en kompis som håller på med Herbalife. Jag har hört om dem och en gång varit på en skönhetskväll där jag fick testa på dem.

Den här samma kompisen meddelade att hon har en shake-smakkväll hos sig och frågade om jag vill komma dit och på samma gång få mitt testpaket. Jag sa klart ja, eftersom det alltid är roligt att prova på nytt och träffa människor.

It all started with me winning a 3 day trial from Herbalife on instagram since I follow a friend who works with Herbalife. I have heard of it and been to one beauty evening where I got to try some products. 

This same friend told me that she was having a shake-tasting evening at her place and asked if I wanted to come and also get my trial pack. I of course said yes, since it is always fun to try new things and see people. 


Så dit gick jag och fick mitt paket och på söndagen var första dagen då jag skulle använda produkterna. Jag skulle alltså dricka en shake på morgonen som morgonmål och en på lunchen. Dessutom även äta mellanmål som i mitt fall blev proteinbars då jag är sämst på att hitta på mellanmål då jag aldrig äter regelbundet eller mellanmål.

Söndagen gick superbra. Mycket bättre än jag tänkte mig att det skulle gå. Det var en hel del att hålla koll på tiden och komma ihåg att äta vid rätt tider, men det gick. Proteinbarsen är de bästa jag smakat. Jag är ju superkräsen när det kommer till sådana och dessa smakar bra och har en bra konsistens. Den jag nu hade så är citron men det finns även andra smaker.

Shake smaken i det här paketet är vanilj men det finns många andra smaker. Vanilj är ändå en basic smak som troligen de flesta tycker om så det är bra att ha en sån i ett sånthär paket. Den gick ner hos mig. Man kan ju nog blanda den i vad som helst och lägga till bär, men jag blandade den bara i mandelmjölk och det var riktigt bra.

So I went there and got my package and on sunday it was my first day trying out the products. I was going to drink a shake for breakfast and lunch. Also I needed to eat snacks which in my case were the protein bars since I am the worst coming up with ideas since I never eat regularly or snacks. 

Sunday went really well. A lot better then I thought it would. It was a hassle to keep looking at the clock and eating the right times, but it went okay. The protein bars are the best I have tasted. I am super picky when it comes to bars but these taste really good and the consistency is awesome. The one I have is the lemon ones but there are other ones too. 

The shake was vanilla but there are a lot of different flavours. Vanilla is a basic one which most people like so I get that it is the one that is in this box. You can also put anything in it if you want to, like berries or whatever. I did only use almondmilk which was really good. 


Första dagen märkte jag också att jag hade mycket mera energi än normalt. Åtminstone än vad jag haft på senaste tiden. Det kan hända att det var även pågrund av Thermo Complete som man även skall ta som då innehåller koffein. Den kan vara boven, men även också det att jag åt regelbundet och bra grejer så har säkert en del i det hela.

The first day I also did notice that I had a lot more energy then normal. At least comparing to a few weeks. It might be the Thermo Complete since they do have caffeine. Might be the one, but it might also just be the fact that I was eating regularly and good thing. 


Två nästa dagarna gick också riktigt bra. Jag mådde superbra och fick på riktigt en massa gjort. Jag kände inte något behov av att ta en tupplur under dagen vilket är något jag haft i många veckor nu, så det var verkligen mycket positivt. Jag tycker ju inte om att ta tupplurer då det får mig bara tröttare egentligen. Det var även superskönt att veta exakt vad jag skall äta under dagen och inte behöva stressa över det eller gå till butiken eftersom det inte finns något i kylskåpet. Jag hade lagat en stor makaronilåda på lördagen som jag hade kvar av och kunde äta som middag då man skall äta vanlig mat. Så det var liksom skönt.

Det här var definitivt väldigt intressant. Jag tänkte aldrig att jag skulle bli en som dricker shakes till morgonmål och lunch, men det var faktiskt jättebra. Just nu så försöker jag ju bli mera hälsosam och har börjat gå på gym mera regelbundet och försöker äta mindre godis och allt sånt och jag tycker att det här går bra in i det hela. Jag var nu på onsdagen på en workout session där vi kollade om något hänt på dessa tre dagar. Jag kunde nästan inte tro det men jag hade gått ner 800gram. På tre dagar. Så något hade nog hänt. Det var riktigt roligt att se.

Jag lärde mig att det är viktigt att äta regelbundet för det får en att må supermycket bättre och det kommer jag nog att försöka hålla fast vid. Dessutom kan jag också meddela att detta är troligen inte sista inlägget om Herbalife i den här bloggen. Men vi tar det senare.

Har någon av er provat Herbalife nångång?

The next two days also went very well. I felt great and got a lot done. I didn't feel any need for naps during the day which is something I have felt the need to take for a few weeks now, so not a bad thing to get rid of that. I don't like taking naps since I feel even more tired afterwards. It was also really nice to know exactly what I was eating during the day and not having to stress over it or having to go to the store since there was nothing in the fridge. I had made a big macaronicasserole on saturday so that was what I ate for dinner since that is when you eat real food. It was nice. 

This was really interesting. I never thought I would become one who drinks shakes for breakfast and lunch, but it was actually really good. Right now I am trying to become more healthy and have started going to the gym more and eat less candy and all that and I feel like this goes quite well in all that. I went now on wednesday to a work out session and there we checked how these three days have gone and if there is any change. I almost couldn't believe it but I have lost 800grams. In three days. So something has happened. It was really cool to see. 

I did learn that eating regularly is important because it does make you feel a lot better and that is something I really want to try to keep. I can also confess that this is probably not the last post about Herbalife in this blog. But we'll talk about that later. 


Has any of you tried Herbalife?


12.4.2017 23:23

4 comments:

 1. Hey you. Thanks for a great post on products. I have used Herbalife as a part of my nutrition programme over 9 years and I am very pleased with everything. As a ballet dancer I love the Feeling of energy and satisfaction. I have noticed also that my concentration is better when I take my products. Have a great easter 🐥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the comment! I am very interested in getting to know more about Herbalife and all the products. I have heard so much great things. Happy easter ! :)

   Delete
 2. Ersätter du lunchen med en shake? Är så emot denna typen av "svält" av kroppen. Denna form av diet är inte särskilt nyttig för kroppen. Du har slutat äta godis säger du eller tappat godissuget. Har du kikat på hur mycket socker det är i din shake ;) Likadant med Nutrilett massa socker.
  Men vad klart att få in att äta regelbundet är bra MEN då tycker jag att man skall äta riktigt mat och inte shakes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, detta går alltså ut på att ersätta lunch och morgonmål med en shake. Klart det är en del socker i produkterna. Det är ju i allting. Jag tycker själv att det är bra att jag lyckas äta regelbundet och mår bra. Om det så är med hjälp av shakes. Då jag väldigt ofta bara äter en gång varm mat per dag. Och det är ju inte bra det heller.

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...