Thursday, April 6, 2017

This month I will
Jag har verkligen svårt att tro att det redan är April. Den här tiden bara flyger iväg! Förra månaden hade jag planerat att satsa på att träna och gå på gym oftare och det gick inte riktigt som jag ville att det skulle. Började bra och sen föll det helt och hållet, men den här månaden skall jag ta det istället.

Om inte jag lyckas ta mig till gymmet så kan jag ta och gå en liten promenad. Jag gjorde det här i förrgår och det var så skönt. Man lägger musik eller en ljudbok (eller varför inte en podd) och sen går man en liten runda. Man får en liten paus från allting och det var superskönt. Det blir dessutom varmare nu så det blir bara bättre att vara ute mera.

Idag skall jag till mamma och äta och på kvällen så hoppas jag på att få en plats i Bodypump. Senare på kvällen skall jag nog ta och klippa Bettebox videon som jag filmade för en stund sen. Detta blir nog en riktigt bra dag!

Vad skall ni göra idag?

I really can't believe that it is already April. Time really does fly! Last month I had a plan to really start working out more and go to the gym more but that didn't really happen as I wanted it to. It started off well and then it bellyflopped, but this month I am gonna try again. 

If I don't manage to go to the gym then I am gonna take a little walk instead. I did that on Tuesday and it was so nice. You put on some music or a audiobook (or why not a pocast) and then you walk for a while. You get a real break from everything and it is so nice. It is getting warmer now too so it is just getting better and better to be outside. 

Today I am gonna go eat to my mom and in the evening I hope to get a place in the Bodypump class. Later I am also gonna edit the Bettebox video that I filmed a moment ago. This is gonna be a great day. 

What are you doing today?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...