Sunday, April 23, 2017

My (almost) daily skincare routine


Jag är otroligt lat när det kommer till att ta hand om min hud. Vilket är superdåligt och jag vet det mycket väl. Jag tror jag nu har kommit på varför jag är det. Jag kommer alltid på att jag borde göra det just när jag skall gå och sova vilket betyder att jag är redan färdig att falla i säng. Då vill man ju inte riktigt gå till badrummet och börja kläta med en massa produkter. Då vill man bara borsta tänderna och falla i säng så snabbt som möjligt.

Så jag tror att jag skall försöka göra detta lite tidigare på kvällen och inte just då när jag är färdig för sängen. Jag vill ju att mitt ansikte skall må bra.

På bilden har vi de produkter jag just nu använder nästan dagligen. Som ni ser så är Lumene väldigt populärt hos mig.

När jag haft smink på mig så använder jag Lumene Gentle Eye Makeup Remover för att få bort ögonsminket och då brukar jag faktiskt också gå lite över resten av ansiktet på samma gång. Vet inte om det är smart eller inte, men så gör jag. Den här fick jag i en Livbox och har tyckt om den. Den tar bort smink riktigt bra.

Efter den så går jag över till Lumene djuprengörande rengöringsgel som jag tycker riktigt mycket om. Jag har faktiskt toner i samma serie men den har jag inte ännu tagit i bruk då jag har lite lite kvar av Lumene Bright Touch Clarifying Toner. Den är verkligen på slutrakan så jag använder slut den.

Efter att jag gött över med toner så brukar jag ta och borsta tänderna och efter det är det sedan dags att lägga på antingen dagkräm eller nattkräm beroende på tiden. Som nattkräm har jag för tillfället Cien Anti-Wrinkle Night Cream som även den lever på det sista dropparna. Men jag har nog tyckt att den varit riktigt okej. På morgonen använder jag Lumene Lab Hydrasmooth 24H Cream som gör min hud mjuk och skön och färdig för dagen.

Och sist men inte minst så lägger jag lite av Yves Rocher Active Sensitive ögonkräm under mina ögon.

Säkert finns det många produkter jag ännu borde ta och lägga till, men detta är nu det jag använder för tillfället. Då när jag orkar som sagt. Jag skall försöka bli bättre på det.

Vilken produkt är er favorit när det kommer till ansiktsvård?

I am extremely lazy when it comes to taking care of my skin. Which is really bad and I know that. I think I have now realised why I am so bad at it. I always remember it right when I am ready to go to bed which means I am so tired that I just wanna fall into bed. Then you do not really feel like going to the bathroom and start playing around with a lot of different products. You just wanna brush your teeth and go to bed as fast as you can. 

So I think I am gonna start doing it a bit earlier in the evening ad not when I am so tired. I want my skin to feel good and be healthy. 

In the picture you can see the products I use right now almost daily. As you can see Lumene is really popular. 

When I have had make up  I use Lumene Gentle Eye Makeup Remover to get my eyemakeup off and I usually also go over the rest of my face too. I don't know if that is good, but that is what I do. This one I got in a Livbox and I have liked it. It does get the make up off. 

After that I go over to the Lumene Gel wash which I like a lot. I also do have the same toner but I haven't taken that yet since I have a bit left in the Lumene Bright Touch Clarifying Toner. It is so soon done that I am using it. 

When I have gone over with the toner I usually brush my teeth and then it is time for either daycream or night cream depending on if it is night or day. As nightcream I use the Cien Anti-Wrinkle Night Cream which is also almost gone. But I have liked it. In the morning I use Lumene Lab Hydrasmooth 24H Cream which makes my skin smooth and soft and ready for the day. 

And last I put a bit of Yves Rocher Active Sensitive Soothing Decongesting Eyecare under my eyes. 

There are probably a lot of other products I should use and add to this, but this is what I use right now. When I'm not too lazy that is. I am gonna try to get better at it. 

Which product are you loving at the moment when it comes to skincare?

1 comment:

  1. I love Lumene too! I've started buying their products on your recommendation... Before I used a lot of pricy products that were not at ALL this good! :D I like the daily scrub that comes in a green tube! :D
    /Emma W

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...