Wednesday, April 26, 2017

More days with Herbalife

Här sitter jag nu efter att ha druckit upp min lunch shake och ätit mina tabletter som jag skall ta. Känns väldigt bra just nu så jag tänkte att jag skulle ta och prata lite om mig och vad jag håller på med för tillfället.

Ni verkade verkligen tycka om förra inlägget där jag nämnde Herbalife. Då tog jag ju och testade lite i tre dagar. Jag nämnde även att det inte troligen är sista inlägget om Herbalife. Jag bestämde mig för att gå med i en träningsgrupp (också kallad fitcamp) där jag får en massa info om mat och träning och även helt konkreta videon att följa. Jag gjorde en träning igår och sjukt bra var det. I och med den gruppen så använder jag också en del Herbalife produkter som tillexempel deras shake. Jag har nu deras cookies and cream och den är god. Jag tror jag gillar den mycket mera än vanilj smaken.

I am sitting here and have just finished my lunch shake and taken my pills that I need to take. Feels very good right now and I thought I would tell you a bit about what I am up to at the moment. 

You all seemed to like the post I did on Herbalife. That time I was testing it out for three days. I also did mention that it would not be the last post about Herbalife. I decided to join a traininggroup (also knows as a fitcamp) where I get a lot of information about food and working out and also work out videos that I can follow. I did one yesterday and it was really good. During this time I am also using some Herbalife products as one their shake. I have the cookies and cream flavour and it is good. I think I like it more then the vanilla one. 


Dessutom så fick jag ju en så fin shaker också. Den är så fin!

Ja, jag ersätter mitt morgonmål och lunch med en shake för tillfället. Jag äter även mellanmål två gånger om dagen och ett varmt mål på kvällen. Jag skulle också kunna kasta in ett kvällsmål men det har jag inte behövt göra då jag äter så sent oftast. Idéen är ju den att jag äter med 3 timmars mellanrum och att det inte blir för långa mellanrum mellan målen.

Mat är något som jag blivit väldigt lat med under sista tiden och det kan gå ibland så att jag äter morgonmål, ett varmt mål nångång på dagen och sedan kvällsmål. Det är ju inte riktigt optimalt och inte heller hemskt bra då jag väldigt ofta bara kastade i mig nudlar. Så detta är verkligen någonting jag velat ta tag i och få bättre regelbundna mattider och äta bättre mat. Så om dessa produkter kan hjälpa mig göra det så tänker jag prova.

I also got a cute little shaker with it. 

Yes, I do replace my breakfast and lunch with a shake at the moment. I also eat snacks two times a day and a warm meal as dinner. I could also throw in a eveningsnack but I haven't needed to since I usually eat my dinner so late. The point is to eat every 3 hours so that the times between don't get too long. 

Food is something I have become very lazy with lately and sometimes I only eat breakfast, a warm meal sometime during the day and then some bread in the evening. It isn't really optimal and not very healthy as it usually is just noodles I eat. So this is something I really have been wanting to change and get a better eating habit and eat better food. If these products can help me do that then I am willing to try. 


Jag har även dessa Fiber- och örttabletter och Multivitamin komplex som jag skall ta varje dag (tre gånger om dagen). Jag tror definitivt att åtminstone fibret jag får i mig har gjort att min mage fungerar mycket bättre än tidigare (tmi?).

På detta allt så dricker jag mycket mera vatten än jag gjort tidigare, för det är ju också något jag är dålig på att komma ihåg. Nu får jag i mig ungefär 2,5 liter vatten per dag och det känns mycket bra. Trots att jag definitivt springer på WC mycket mera än jag gjort tidigare. Min kropp är inte van vid att få i sig så mycket vatten.

Sen så rör jag ju på mig mycket mera i och med videona som jag får följa och även går jag ju på gym åtminstone en gång i veckan. Just nu så kan jag säga att jag mår bättre än tidigare. Jag sa ju i förra inlägget att jag inte längre känner behov av att gå och sova mitt på dagen vilket är så otroligt skönt. Jag har mera energi och vill göra mera. Plus som sagt så mår min mage bättre.

Om jag lyckas tappa ett par kilon tack vare detta så ser jag det som ett plus i kanten. Haha. Men det är inte det som är viktigast.

Det viktigaste för mig är att lära mig äta regelbundet och må bra.

I also have  fiber- and herbpills and multivitamin complex that I take everyday (three times a day). I do believe that at least the fiber is making my stomach work better then before (tmi?). 

On all this I also drink a lot more water then I did before, because that is also something that I am so bad at remembering to do. Now I do drink about 2,5 litres of water per day which feels pretty good. Even though I do have to go to the toilet a lot more then before. My body is not used to getting that much water. 

I also do work out a lot more thanks to the videos I get to follow and also since I am going to the gym at least once a week. Right now I can tell you that I do feel a lot better. I did mention it in the last post that I do not feel the need to take a nap during the day anymore which is so nice. I have a lot more energy and want to do things. Plus my stomach works better. 

If I manage to loose a few pounds thanks to this then I see it as a good thing. Haha. But that isn't the most important. 

The most important thing for me is to learn to eat regularly and feel good. 

4 comments:

 1. Cookies & cream låter som en riktigt god smak!

  ReplyDelete
 2. Does that shake keep hunger away? I have always wondered that :D Very informative and nice blogpost <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. I do feel like it does :) Thank you! I'm glad you liked it!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...