Saturday, April 15, 2017

EMPTIES PART 9


Definitivt inte min bästa bild någonsin men you get the point. Haha. Den här gången tog jag och samlade ihop en del hårprodukter.
Not my best picture but you do get the point. Haha. This time I took and found some hair products.

Rainbow Silky Shave Shaving Gel 
När jag rakar benen så använder jag alltid någon rakgel och den här har jag troligen köpt för att den var så billig. Jag kan inte säga att jag någonsin märkt någon skillnad på dyr och billig. Den här fungerar riktigt bra. 3/5

When I shave my legs I always use some kind of a shaving gel and I bought this probably because it was cheap. I can't really say that I have ever noticed a difference between the cheap once and the others. I mean this worked fine. 3/5

Veet Supreme Essence Hair Removal Cream 
Jag gillar sånahär krämer eftersom jag tycker det är lättare än att raka, men problemet är nog att jag aldrig lyckas få bort allt med sånahär. Jag vet inte vad jag gör fel, men alltid blir det något kvar. Om ni vet tips på hur man gör bäst så får ni gärna berätta åt mig.  2,5/5

I like these kinds of creams since it is so much easier then shaving, but the problem is that I never get all the hairs off. I don't know what I do wrong, but there is always some left. If you have any tips on how to do it then please let me know. 2,5/5

Veet In Shower Hair Removal Cream
Med den här så har jag samma problem som den förra. Jag får inte allt bort hur jag än försöker. 2,5/5

With this one I have the same problem at the one before. I never get it all off. 2,5/5

Tresemme Color Fade Protection Shampoo & Conditioner
Tresemme har egentligen aldrig varit något favorit märke för mig trots att det känns som om alla pratar så bra om dem. Ja, visst håret blir rent, men inte tycker jag att de är så speciella ändå. 3/5

Tresemme has never really been a favorite brand for me even if many seem to love it. Yes, my hair gets clean but I don't feel like they are any special. 3/5

Tresemme Luxurious Moisture Conditioner
Den här kanske har haft ett par och jag kanske haft den i en empties tidigare. Igen så helt basic balsam. 2,5/5
This one did have a pair and I might have had it in another empties post. Again basic conditioner. 2,5/5

John Frieda Full Repair Strengthen + Restore Shampoo & Conditioner (Livbox)
Igen, gjorde sitt jobb, men inte kan jag nu säga att jag har hemskt mycket speciellt komma med. Doften var dock riktigt bra, det kan jag säga. 3/5

Again, did the job, but I don't have much to say. It smelled good, that I can say. 3/5

Vad har ni använt tillslut på senaste tiden? 

What have you used up lately?

11.04.2017 16:59

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...