Friday, April 28, 2017

EMPTIES PART 10Det är egentligen inte längesen jag gjorde förra empties inlägget men jag vill verkligen nu få bort allt sånthär gammalt från hörnen. Städning deluxe på gång. Så jag tänkte att jag kastar in ett nu här fredagen till ära.

Först kan vi ju ta och prata om elefanten i bilden alltså alla tandkrämstuber som ligger i en rad. Det är alltså från tiden då jag gick med i Buzzador och inte riktigt fattade idéen och inte lyckades dela ut alla tandkräm åt vänner så jag har haft en hel del liggandes i lådan. Det är alltså Pepsodent White Now tandkrämen och den har varit riktigt bra. 3/5

När vi nu kom in på tandkrämen så har vi även en tub Pepsodent White Now Triple Power Gold och en tub Colgate Fluor. Så skönt att bli av med dessa! 3/5

Dove Intensive Repair har jag också pratat om tidigare. Det här är en 1 min intensiv balsam och jag ÄLSKAR denna verkligen supermycket. Jag fick även dessa i ett Buzzador paket och har sedan dess älskat dessa. Har dock inte köpt den mer än en gång då jag haft så många andra att få slut på. 5/5

Sen har vi även Cutrin Care ISM Shampoo och balsam som kom i en Livbox. Dessa var helt bra. Jag brukar inte egentligen märka hemskt stor skillnad på shampoo märken. Åtminstone inte hittills. 3/5

Sista hårvårdsprodukten är Schwarzkopf Gliss Satin Relax Nutri Taming Treatment. Det är längesen jag använde slut den här men om jag minns rätt så tyckte jag nog om den här. Det här är också en 1 minuts snabb treatment. 4/5

En nattkräm har vi även med. Nivea Daily Essentials Regenerating Night Care är den som är med. Nattkräm är något som jag inte använt hemskt många år och jag vet många som ännu också använder samma natt och dag. Jag tycker nuförtiden nog om att ha en annan tjockare kräm på natten. Den här var helt okej. 3/5

Sist har vi Eucerin In-Shower Body Lotion. Jag tycker ju om sånahär som man lägger på i duschen då jag tycker att det är supermycket enklare att göra det så än att stiga ut ur duschen och sen börja lägga på krämer. Den här blev dock inte en stor favorit och jag tror att jag vill ha såna som doftar gott. 2/5

+ två stycken ögonfransböjare som nu flyger i rosken. 

Så dessa var den här gångens empties. Jag är så glad över att jag får kasta bort alla tusen tandkrämstuber nu!

Vad har ni fått slut på sistone?

It is not that long ago since I made the last empties post but I really wanna get these old things away from my corners right now. Cleaning out deluxe going on. So I thought I would throw you one in the honor of friday. 

First we can talk about the elephant in the picture and that is the toothpastes. They are from the time when I started getting Buzzador packages and I didn't really how it worked and I didn't manage to give out all the toothpastes to friends. So I had a lot in my drawer. It is the Pepsodent White Now toothpaste and it is good. 3/5

Now that we are on the subject of toothpastes we also have Pepsodent White Now Triple Power Gold and also a tube of Colgate Fluor. So nice to get rid of these all! 3/5

Dove Intensive Repair is a product I have talked about before. It is a 1 minute intensive conditioner and I love it soooo much. I got these in a Buzzador package and have loved it since then. I haven't bought it more then once since I do have so many to get through. 5/5

Then we also have Cutrin Care ISM Shampoo and Conditioner that came in a Livbox. These were good. I don't really feel a huge difference in shampoos. At least yet I haven't noticed. 3/5

Last hair product is Schwarzkopf  Gliss Satin Relax Nutri Taming Treatment. It is a while since I used this up but if I do remember correctly I did like it. This is also a 1 minute treatment. 4/5

A night cream is also in this empties. Nivea Daily Essentials Regenerating Night Care is the one. Night cream is something that I haven't used for that many years and I still know people that do use the same both morning and night. These days I do kinda like having a heavier cream for the evening. This was okay. 3/5

Lastly we have Eucerin In-Shower Body Lotion. I do really like these that you put on in the shower since I feel like it is so much easier then getting out and then putting on cream. This was not a big favorite though. There are better ones and I think I kinda want one that smells good.  2/5

+ two eyelashcurlers that are now going in the trash. 

This was all the empties this time. I am so happy that I get to throw out all the toothpastes now! 

What have you used up lately?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...