Wednesday, March 29, 2017

Today's Terrific Three1. Först är nog definitivt det att Marjo var här idag och vi hade en liten blogg-session, vilket betyder att vi sitter tillsammans och skriver respektive blogg eller gör annat bloggrelaterat. Det är varje gång alldeles super och jag känner att jag verkligen får mera gjort. Vi brukar alltid vara hos någondera men nästa gång skall vi ta oss till Flux och sitta där. Jag har varit där ett par gånger, men Marjo har aldrig så jag skall visa henne stället.
First has to be the blog session I had with Marjo today, which means that we sit together and write blogposts or other blog related things. It is always so good and I always get something done. We are usually either here or at her place but next time we are gonna go to Flux and sit there. I have been a few times but Marjo has never so I am gonna show her the place.  

2. Grace and Frankie som finns på Netflix. Jag fick tyvärr just tittat klart den nya säsongen och det är lite ledsamt. Men det är en helt super serie och jag rekommenderar verkligen varmt att ni tar och kollar in den.
Grace& Frankie which you can find on Netflix. I did actually just finish the new season which is a bit sad. But it is just such a good show and I do recommend checking it out if you haven't. 

3. Canva. Jag kom på Canva idag igen då jag pratade med Marjo om bloggheaders och nu så gjorde jag den fina bilden till det här inlägget där och jag tror definitivt att jag får användning av Canva även i fortsättningen. Där finns så mycket roligt!
Canva. I remembered Canva again today when me and Marjo were talking about blogheaders and now I made the picture above with it and I do think that I will use it a lot in the future. It is so much fun! 


Vilka är era tre bästa idag?

What is your terrific three?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...