Sunday, March 19, 2017

My mess of a weekend
Jag hade en super rolig dag igår. Jag var först på jobb hela dagen. Jag satt med tabletten i caféet mellan föreställningarna för jag orkade inte börja gå någonstans då det bara var ett par timmar. Jag var nog efter mat, men det var det.

Sen efter jobbet tog jag mig till Stella (och Leo) där det firades Stellas födelsedag och det var verkligen roligt. Jag har verkligen behövt få se vänner och bli påmind om att jag har en massa bra människor omkring mig som tycker om mig. Ja, när man sitter hemma ensam med sina tankar så glömmer man konstigt nog bort det ibland. Men jag hade jätte roligt och jag hoppas att Stella också njöt. Vi satt och pratade urlänge med ett litet gäng och klockan var kring 4-5ish när jag kom hem och föll i säng.

I had a really fun day yesterday. I was at work first for the whole day.  I sat with my tablet at the café during the break between the plays since I didn't feel like going anywhere because it was just a few hours. I went to get food but that was it. 

After that I went to Stella (and Leo) to celebrate Stella's birthday and it was a lot of fun. I really did need to see friends and be reminded that I do have a lot of good people around me that do like me. Yes, when you sit alone at home with your thoughts it can slip your mind sometimes. But I had a blast and I hope that Stella did enjoy the evening aswell. We did sit and talk for ages with a small group and I was home at about 4-5ish. 


Idag har jag haft en lite råddig dag om man kan säga så. Jag menar, jag kom ju hem väldigt sent och sov en sådär 3 timmar då jag hade bokat en tvättstugetid till klockan 10. Jag planerade ju inte att kvällen skulle hålla på så länge.

Men ja, den här dagen har innehållit en massa rådd. Som t.ex.


  1. Nere i tvättstugan kom jag på att jag skulle ju ha kunnat lägga med mina svarta jeans i den svarta tvätten då det är de enda svara byxor jag har. 
  2. Jag glömde lägga i tvättmedel i ena maskinen så jag fick ta och lära mig hur man avbryter och fixa det.
  3. Jag glömde var jag lagt mina glasögon och fick leta runt i en liten stund. Jag hittade dem först sen när jag varit nere i tvättstugan utan dem. Det är bra att jag inte är helt blind utan dem. 
Som tur kom mamma över och vi lagade mat. Eller egentligen hon lagade mat medan jag hängde upp tvätt. Det var riktigt gott och mamma stod ut med det att jag var smått långsam. Jag var ju inte krabbis, bara otroligt trött. När mamma sedan gick iväg så tog jag en liten tupplur på 2 timmar. Jag brukar hemskt sällan göra det, men nu kändes det som ett måste för min överlevnad.

Jag är nog ganska så glad över det att jag har ledigt imorgon också så hinner jag ta det riktigt lugnt. 

Vad har ni gjort det här veckoslutet?

Today has been a bit of a mess of a day. I mean, I did come home very late and slept like 3 hours since I had booked the laundry room to 10 am. I didn't plan the evening to go on for so long. 

But yes, this day has been a mess. Here's a few examples. 

  1. Down in the laundryroom I realized that I should have taken my black jeans too to wash with the darks since they are my only black pair. 
  2. I forgot to put detergent in one of the machines and had to figure out how to shut it off and put some in. 
  3. I completely forgot where I put my glasses and had to search. I found them after I got up from the laundry room. I mean it is good that I am not totally blind without them. 
I was lucky that my mom came over and made food. She made the food while I put the clothes to hang. It was really good and mom did stand me even if I was a bit slow. I wasn't hungover, just very tired. When mom left I took a small 2 hour nap. I don't do that very often but it felt crucial for my survival. 

I am pretty happy that I don't have work tomorrow and I can take it easy. 

What have you been doing this weekend?
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...