Wednesday, March 29, 2017

INSTAGRAM LOOKBACK II JUNE 2012

Det är nog alltid lika konstigt och roligt att göra dessa inlägg. Man kommer ihåg så mycket saker som man redan glömt, eller inte tänkt på alls under många år. Jag älskar verkligen bloggen just för den här orsaken. 

It is always so weird and fun to do these posts. You remember so many things that you have forgotten or haven't thought about in years. I do really love the blog for just this reason.  

1.Jag stekte plättar åt oss helt out of the blue. 2.  Haha, man måste ju kunna skratta åt sig själv ibland. Denna fanns med i ett blogginlägg också. 3. Jag hade lila naglar. Så söta ju! 4. En random kväll då jag hamnade i Borgå.
1. I made some pancakes out of the blue. 2. Haha, you need to be able to laugh at yourself sometimes.This one was also in a blogpost. 3. I had purple nails. So cute! 4. A random evening when I ended up in Porvoo.
5. Min favorit pins som jag fått av Nelle. Älskar den! 6-7. Dessa två är tagna under en fin sommardag då ett gäng samlades vid Tjärholmen för lite picnic. 8. Nytt somrigt nagellack.
 5. My favorite pin that I got from Nelle. I love it. 6-7. These two are taken during a really nice summerday when we sat in Tervasaari and had a little picnic. 8. New summery nailpolish.

9. Det här är en tavla som min pappa har gjort och som jag hade på väggen när jag ännu bodde med mamma och lillebror. Här i det här inlägget kan in se den bättre. 10. En supergod cupcake från Johto. 11. Mera naglar och nagellack. 12. Åh, jag saknar sommaren och jordgubbarna.
9. This is a artpiece that my dad has made and that I had up on the wall when I still lived with mom and littlebrother. Here is the post where you can see it better. 10. A super delicious cupcake from Johto. 11. More nails and nailpolish. 12. Oh, I miss the summer and strawberries. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...