Saturday, March 11, 2017

INSPIRING


Förra torsdagen kom Zan till mig och vi firade hennes födelsedag lite och på samma gång hade en riktigt ordentlig catch up. Vi ses alldeles för sällan och måste definitivt skärpa oss! Speciellt nu när hon väntar en liten som skall komma till världen nu på sommaren. Jag skall bli moster (nå, låtsasmoster)! Jag kan verkligen inte vänta och jag kan säga åt er att min babyfeber bara växer helatiden. Det är riktigt hemskt!

På samma gång så tog jag och provade på ett av dessa nya teesorter från Lipton som jag fick via Buzzador. Jag provade på Ceylon och det var riktigt gott. Jag tycker även att de är så snygga och det stör inte alls att ha dem framme. Vilket är ett stort plus. Medan jag tog denna bild så kom jag även igen ihåg hur roligt det är att fotografera. Jag glömmer det alltid nu och då. Jag måste nog börja fotografera mera igen.

I skrivande stund sitter jag hos mamma och vaktar Storebror As hundar. Sådär på tal om feber, så min hundfeber klarar inte av detta. Vill ha en egen hund nuuuu! Det är ju så mysigt med sällskap helatiden och orsak att gå ut på promenad och allt. I love it! Just nu så ligger ena i min säng och jag vill bara joina...Älskar dem.

Men vad har ni gjort nu på veckoslutet?

Last thursday Zan came over and we celebrated her birthday a bit and at the same time has a great catch up on everything. We do see each other way too rarely and we really need to get better! Especially now that she is getting a little one this summer. I am gonna be an aunt (okay, fake aunt)! I really can't wait and I can tell you that my baby fever is just growing. It is horrible!

At the same time I took and tried out one of these new teas from Lipton that I got from Buzzador. I tried out the Ceylon and it was really good. I also really like the packaging and I don't mind at all if these are visable. Which is really nice. While I was taking this picture I was again reminded of how much fun photographing is. I always somehow forget it. I need to start photographing more. 

At this moment I am at my moms place dogsitting my brothers dogs. Speaking of fever, my dogfever is not handling this. I want my own dog now! It is so nice to have company and a reason to go out on walks and everything. I love it! Right now one of them is laying in my bed and I just wanna join...LOVE, I tell you. 

What have you been doing this weekend?

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...