Wednesday, March 22, 2017

EMPTIES PART 8


Ett gäng tomma burkar och flaskor lyckades jag ta fram och rada upp. Jag har verkligen massor av dessa och det känns riktigt hemskt att jag inte for gjort dessa inlägg oftare så att jag skulle få kastat bort lite också. Det skulle liksom vara ganska så skönt. Så här har vi nu en liten sats.

A whole bunch of bottles and tubs that I have gotten out. I really have a lot of these and it feels so stupid that I don't have the energy to do these posts more often so that I could get rid of these a bit more often. It would be kinda nice. But here we have a few.  

Dove Intensive Repair 1min intensive conditioner  
Jag kommer inte över detta balsam hur jag än försöker. Detta är bara det bästa som jag hittills kommit över. Jag fick detta från Buzzador för jättelängesen. Älskar! Jag har en stor av detta i mitt badrum just nu som jag hittade på Tokmanni en gång. Jag rekommenderar att ta ifall ni hittar detta någonstans.

I am not coming over the fact that this is the best conditioner I have ever tried. I got this one from Buzzador a long time ago and I love it. I have a big one in my bathroom right now that I just had to buy when I found on in Tokmanni. I do recommend this if you find it somewhere. 

Nivea Soft Refreshingly Soft Moisturising Cream  
Helt basic kräm. Har egentligen inget speciellt att säga om den här. 

A basic cream. Nothing special to say about this one. 

Schwarzkopf Essensity Color & Repair Shampoo
Jag gillade inte doften på den här speciellt mycket. Den har en ganska så yrtig doft som jag inte kunde komma över. 

I didn't like the smell in this one. It has a very herbal scent which I just couldn't get over. 

Carmex Moisturising Lip Balm 
Det här är galet! Lyckas man någonsin få slut på läppomada fören de försvinner?! Ja, tydligen så kan man göra det. Jag lyckades få slut på en som jag fått för länge länge sen i en goodiebag. Carmex fanns i alla goodiebags en tid. Det här var cherry versionen med spf 15. Tyckte mycket om den men är även glad att den är slut så får jag använda andra också. 

This is crazy! Do you ever finish a lip balm before it somehow disappears?! It seems that it is possible. I managed to finish one that I got a long long time ago in a goodiebag. Carmex was really in all the goodiebags at one point. This is the cherry version with spf15. I did like it a lot but I am also very happy that it is done so that I can use others too. 

Colgate Max White One toothpaste (Livbox December 2015)
Ja, jag har lyckats spara även lådan som tandkrämen kom i. Galet! Jag tyckte om detta tandkräm. Jag kan inte säga ifall den verkligen gjorde mina tänder märkbart vitare för jag kollar inte så noga på mina tänder, men hål har jag inte fått så jag antar att mina tänder mår någotlunda bra. 

Yes, I managed to save even the box the toothpaste came in. Crazy! I did like this toothpaste. I can't say if it really did make my teeth any whiter since I don't really look at my teeth so close, but I haven't gotten any cavities so I think my teeth are doing good. 

Batiste Dry Shampoo Clean & Classic Original 
Helt okej torrschampoo. Batiste gör nog jätte bra torrshampoon som de flesta svär över. Jag själv kör ju mest med Cameleo och har inte ännu hittat en bättre. 

An okay dryshampoo. Batiste does do great dryshampoos that most people really like. I myself use Cameleo and have not found a better one. 

Seche Vite Dry Fast Top Coat 
Det är kanske inte så svårt att se vilket top coat är min absoluta favorit...Haha, jag har inte en inte två utan TRE tomma Seche Vite. Lite galet. Jag rekommenderar varmt trots att det är lite dyrare så är det definitivt värt pengarna. 

It is probably not hard to see what top coat I really really love...Haha, I don't have one, or two, but THREE empty Seche Vite. A bit crazy. I do recommend trying it even though it is a bit more expensive but it is worth it. In my opinion. 

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo & Conditioner (Livbox June 2016)
Jag tycker om Dove shampoon så dessa var även väldigt bra. Jag tyckte också om doften väldigt mycket. 
I do like Dove shampoos and even these were great. I did also like the scent very much. 

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover (Livbox November 2015)
Den här tog bort smink riktigt bra och jag kan tänka mig att köpa den här pånytt när och om jag behöver. Just nu så behöver jag ju inte då det kom en från Lumene i en Livbox. 

This one did do a good job at getting of make up and I would maybe buy this again if I needed. Right now I am using one from Lumene that I also got in a Livbox. 

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo & Conditioner (Livbox March 2015
Som jag redan sagt så tycker jag att Dove gör bra shampoo. Dessa doftar även jätte gott och jag är ganska så säker på att de var dessa jag hade med mig till Kuba. Jag har ju inte på länge behövt köpa shampoo själv tack vare Livbox, som ni kanske märker i detta inlägg. 

As I already said I do like Dove shampoos. These had a nice scent and I am pretty sure these were the ones I had with me to Cuba. I have really not had to buy any shampoos myself in a long while thanks to Livbox, as you can probably tell by this post. 

Rich Miracle Renew CC Shampoo (Livbox February 2016)
Helt bra shampoo. Inget speciellt egentligen.

An okay shampoo. Nothing special really. 

Dermosil Nailpolish Remover
Meh, den här tyckte jag inte att var något speciell. Jag har haft och har bättre som jag hellre använder. 

Meh, this one I didn't really like that much. I have had and have better ones I like to use. 

The Body Shop Olive Shower Gel 
Den här doftar riktigt gott och jag gillade riktigt bra. Jag har så många duschtvålar i mitt badrum så jag är nog glad att jag fick en slut. 

This smells so good and I really liked it. I have a lot of shower gels in my bathroom so I am happy that one is done. 

Nailfix Cuticle Oil (Livbox March 2015)
Den här använde jag bara ett fåtal gånger och sen dess så har den tappa all färg och jag tycker det verkar lite konstigt så jag låter den nu gå. 

This one I only used a few times and since then it has lost all of the color it has which I find a bit weird so I am gonna let it go now. 

Colgate Flour Toothpaste
Basic tandkräm, inte mycket att säga om den här. 

Basic toothpaste, not much to say here. 

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser (Livbox November 2016)
En helt okej cleanser. Igen inget som sprängde min värld men helt bra ändå. 

An okay cleanser. Nothing that blew my world but it was okay. 

ROC Eye Make-Up Remover 
Den här har hängt med hur länge som helst och jag har inte använt slut den eftersom jag alltid haft bättre att ta, så nu låter jag den gå trots att den inte är helt tom. 

This one has been with me for a long time and I haven't used it since I have always had a better one to take, so I am gonna throw it now. 

Vad har ni använt slut på senaste tiden?

What have you used up lately?


21.03.2017 19:40

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...