Monday, March 6, 2017

BETTE BOX MARCH 2017


Dags att ta en titt på den här månadens Bette Box och vad som fanns i den. Jag var väldigt förväntansfull eftersom den här boxen är bloggar boxen vilket betyder att det är bloggare som valt sina favoriter. Plus att de tidigare boxarna varit så otroligt bra. Förväntningarna var väldigt höga kan jag säga. 

Tyvärr så måste jag säga att jag blev kanske lite besviken, men vi tar och går igenom produkterna. Det fanns ändå en del helt bra produkter som jag gärna tar och provar. Ni får gärna berätta om ni använt någon av dessa och vad ni tyckte. 

Time to take a look at this months Bette Box and what was in it. I was very excited since this was the blogger box which means that bloggers have chosen the products. Plus the previous boxes have been so good. So I was looking forward to seeing this box. 

Sadly I have to say that I got a bit disappointed, but let's go through the products. There were a few that I am looking forward to trying out. If you have tried any of these products do let me know what you thought. 


Mádara Become Organic Exfoliating Oil-To-Milk Scrub

Den här är jag nog helt glad över trots att det är en tester size så jag vet inte hur många gånger den räcker till. Jag har velat prova Mádaras produkter och den här verkar väldigt bra. Min hud behöver verkligen hjälp just nu. Någonstans ifrån har det hoppat x antal finnar igen och jag blir så ledsen.

This one I was happy with even if it is a tester size and I don't know if I am gonna get very many uses out of it to see what it really can do. I have wanted to try out Mádaras products and this one seems good. My skin really needs all the help it can get. I have gotten a lot of spots from somewhere and it is making me very sad. 

Batisté Oomph My Looks XXL Volume Spray 

Jag använder ju väldigt sällan något alls i mitt hår, annat än shampoo och balsam. Okej, nu har jag nog börjat lägga lite olja och lite vårdande balsamspray också, men efter det så får mitt hår oftast bara vara. Mest kanske för att jag är så dålig på att göra frisyrer så jag har ingen ork att hålla på. Trots det så låter den här helt rolig att prova. Mera volym är ju inte helt illa enligt mig och den här verkar man inte behöva ha hårtork till som vissa produkter så det är ett plus.

I don't use may products in my hair, other then shampoo and conditioner. Okay, I have started putting in a bit of oil and some care spray too, but other then that I let my hair be. Mostly because I am just so bad at doing anything to my hair and I just don't have the patience. But still this does sound pretty interesting and fun to try. More volume is not bad in my opinion and it seems that you don't need a blowdryer as with some products. So I am gonna try this and see. 

Biozell Professional Color & Boost Color Mask Light Blonde

Här har vi missen i den här boxen. Jag är ju inte blond och kommer nog inte bli så blond någonsin att jag skulle ha nån alls användning av den här. Vilket är ju synd. Men det här är alltså ett spray som man kan lägga på sin utväxt för att gömma den lite fören man hinner ta sig till frissan för att färga. Jag tycker om idéen väldigt mycket, så det är synd att jag inte får användning av den, men jag skall se om någon vän skulle vilja ha den här.

Here we have the miss in this box. I am not blonde and I am probably never gonna be so blonde that I will get use out of this. Which is very sad. But this is a spray that helps hide the roots a bit before you have the time to go to the hairdresser to get it fixed. I like the idea a lot so it is sad that I am not gonna get use out of it, but I am gonna see if a friend wants it. 

Lumene CC Color Correcting Cream 6 in 1 

Lumene igen, det har nu kommit Lumene i varje box det här året! Jag klagar inte, men skulle kanske vara helt roligt att få något annat ibland också. Jag tog snabbt och provade färgen och såhär snabbt tittat så verkar den ganska okej, men skall nog ta och prova ett par gånger och titta noga för att vara helt säker.

Lumene again, there has been a Lumene product in every box this year! I am not complaining, but it could be nice with something else too. I tried this on quickly and it seems to be an okay color on me but I am still gonna see and look close to be totally sure. 

Nivea Men Sensitive After Shave Balm

Jag skrattade lite när jag såg denna. Om ni inte har hört ännu så har någon kommit på att den här fungerar superbra som primer under smink och nu har det blivit en grej som alla svär för. Jag har inte ännu provat detta så det skall bli roligt eftersom jag har hört av vänner att den verkligen är bra. Så detta är min favorit i den här boxen. Jag lovar att berätta min åsikt efter att jag provat.

I laughed a bit when I saw this one. If you don't know someone realised that this works really well as a primer underneath make up and it has become a huge thing that everyone swear by. I haven't tried it yet so it is gonna be fun to get to since I have heard from friends that it is so good. So I do believe that this is my favorite in this box. I promise to tell you what I think once I have tried it. 
Här är även unboxing videon jag gjorde till min youtube kanal. Den är på finska men jag skall göra textning till engelska.

Here is also the unboxing video I made for my youtube channel. It is in finnish but I am gonna make english subtitles for it soon. 

Ha en bra måndag allihopa! 

Have a great monday everyone! 

1 comment:

  1. Voihan harmi kun tuli noin vaalee spray! :( Toivottavasti muista tuotteista on sit kuitenkin iloa :)

    Olipa kiva video! ♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...