Thursday, February 2, 2017

Three books written by bloggers


Jag känner redan nu lite stress inför målet jag satt upp för den här månaden eftersom jag kom ju på den igår så jag har ju liksom inga inlägg färdiga att bara kasta upp. Nå, åtminstone har jag något att göra hela tiden. Haha. Kan det vara så svårt att få ihop 26 inlägg på 26 dagar?

När jag igår köpte Sandra Beijers bok Allt Som Blir Kvar så började jag fundera på att jag hemskt sällan köper böcker nuförtiden och då när jag köper så är det i sammanband med med event där bokens författare är. På senaste tiden har jag köpt hela tre böcker som alla har något gemensamt. Alla är skrivna av bloggare.

Sommarön av Eva Frantz köpte jag på releasefesten som jag fint fick inbjudan till. Jag och Eva träffades första gången på Bloggkryssningen för ett antal år sedan. Jag väntar spänt på att börja läsa boken som jag hört riktigt bra om.

Livet & Patriarkatet av Peppe Öhman köpte jag på Feministmyset som Ratata ordnade där Peppe var och pratade om boken och annat härligt. Jag kommer inte ihåg var jag och Peppe setts första gången men vi har råkats så många gånger under så många år. Köpte då även en till bok och gav den åt min mamma och hon har börjat läsa på den och tycker om den.

Och Allt som blir kvar köpte ju jag igår på eventet som Ratata ordnade där Sandra var och pratade om sitt skrivande och hur hon blev författare.

Alla dessa böcker kommer jag nog att läsa i år. Jag lovar att skriva några ord om dem när jag läst ut dem!

Vad har ni köpt för böcker på senaste tiden? Rekommendera gärna även sådana som ni läst och tyckt om! 

I already feel stressed over the goal I put up for this month since I did decide on it yesterday so I don't have any posts to just throw out for you guys. Well, at least I I have something to do. Can it be that hard to write 26 posts in 26 days? 

Yesterday when I bought the book Allt som blir kvar by Sandra Beijer I started thinking that I don't buy books very often anymore and when I do I buy them at an event where the author is present. Lately I have bought three books that all have something in common. All are written by bloggers.  

Sommarön by Eva Frantz I bought at the releaseparty that I got invited to. Me and Eva first met at the Blogcruise many years ago. I am very much looking forward to reading this book this year. 

Livet & Patriarkatet by Peppe Öhman I bought at the feminist christmasevent that Ratata organised where Peppe was to talk about the book and feminism. I do not remember where me and Peppe met for the first time since we have bumped into each other so many times. I also bought another book that time and gave it to my mom for christmas and she has started reading and likes it very much. 

And Allt som blir kvar I bought yesterday at the event that Ratata had organised where Sandra was talking about how she became a author. 

I am going to read all of these books this year. I promise to tell you what I thought once I have read them!

What books have you bought lately? I would also love to hear recommendation on books so let me know what you have been reading and loving! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...