Wednesday, February 1, 2017

Selfie with Sandra Beijer!Februari är här och jag är så otroligt peppad inför den här månaden pågrund av många olika orsaker, men just nu så snurrar nog den här kvällen i huvudet. Ratata och KSF Media ordnade en fantastisk kväll på Amos Andersons museum och fått hit självaste Sandra Beijer. Jag tror verkligen att alla i rummet var smått starstruck och Sandra fick nog komma med på ganska så många selfies efteråt. Jag kunde ju inte låta bli jag heller! Kan ju avslöja att jag nog skakade smått så Sandra var underbar och höll i min telefon.

Verkligen en riktigt inspirationspruta för både bloggandet och skrivandet i allmänhet! Nu skall det skrivas! Jag tror att jag faktiskt kom på min grej för den här månaden. Jag skall publicera ett inlägg per dag den här månaden. Det har jag ju inte gjort på länge så det skall verkligen bli en prövning.

Om ni har möjlighet att gå och lyssna på Sandra någonstans så rekommenderar jag verkligen att göra det! Jag rekommenderar också att kolla in hennes härliga blogg. Jag väntar spänt på att få öppna hennes nya bok och börja läsa på den.

Man kunde ju inte ha kunnat få bättre start på månaden!

February is here and I am so excited for this month, for many different reasons, but right now this evening is really high up on the list. Ratata and KSF Media had organised a fantastic event at Amos Andersons museum and gotten the one and only Sandra Beijer here to talk. I do believe that everyone in that room were quite startstruck and Sandra did get to take a lot of selfies with everyone afterwards. Of course I had to take one too! I can tell you that I was shaking a bit and Sandra was nice and took the pictures for me. 

It was a real inspirationboost for both blogging and writing in general! Now I am really gonna start writing! I also think that this gave me the idea for this months goal. I am going to publish one post everyday this month. This is something I haven't done in a long time so it is gonna be a challenge. 

If you have the chance to go see Sandra talk I do recommend going! I do also recommend checking out her lovely blog. I am so excited to start reading her new book that I just bought.

I couldn't have gotten a better start to the month! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...