Friday, February 3, 2017

Personal Planner 2017


Nytt år betyder såklart ny kalender och det här året bestämde jag mig för att beställa en från Personlig Almanacka eftersom jag tyckte så mycket om den jag hade 2015. Förra året lyckades jag inte få beställt en men nu lyckades jag och jag kunde inte vara nöjdare. 

Den är så otroligt fin! 

Bilden på pärmen har jag själv tagit i Kuba. Solnedgångarna i Trinidad var så otroligt fina och vi hade en så bra takterass där man bra kunde fotografera. Jag vet att ni väntar på bilder därifrån och det kommer. Jag lovar. Det är ju snart ett år sedan! Helt sjukt ju!

New year means a new planner and this year I decided to go with och from Personal Planner since I loved the one I had in 2015. Last year I didn't manage to get one but this year I did and I couldn't be happier. 

It is so pretty! 

The picture on the cover is one of my own that I took in Cuba. The sunsets in Trinidad were just amazing and we had a great roofterrace to stand on and photograph. I know that you are waiting to see more picture and I promise they are coming. It is almost one year ago now! Crazy!


Jag älskar verkligen det att man kan lägga egen bild på pärmen för då blir kalender mera personlig. Så har man inte en likadan som alla andra. Sen får man också använda lite bilder som ligger på datorn och väntar. Och ett härligt minne att titta tillbaka på och som gör en glad.

I love that you can put your own photograph on the front since it does make the calendar more personal. You don't have the same one everyone else has. And you also get some use of all the pictures that are waiting on the computer. And a lovely memory to look back at. 


Sen går det ju också att välja massor hur man vill att sidorna på insidan ser ut. Lite längre ner på sidan har jag även skrivit in min adress och telefonnummer så ifall jag glömmer den någonstans så kanske jag kan få tillbaka den. Texten som syns på bilden valde jag från en bild jag såg på Pinterest.

Det lönar sig verkligen att gå och prova sig fram. Det kostar ingenting att leka runt lite där så det är bara att gå och leka. Det kostar först sen när man klickar hem. Man kan spara så man kan börja fundera på nästa års om man vill! Kanske jag borde ta och göra det så skulle jag ha den direkt till januari. 

You can also customize a lot on the inside too. A bit farther down I have my adress and phonenumber so that if I ever forget is somewhere I might still get it back. The text that you can see in the picture I found on a picture on Pinterest. 

It is really good to just look around on the website. It doesn't cost anything to play around over there and try all the different possibilities. It costs once you click it home. You can also save so you can start thinking about next years calendar if you already have one for this year. Maybe I should do that so that I would have one ready for next year. Det här året får man även härliga klistermärken som man kan använda till att smycka upp sin kalender. Jag är helt kär. Jag har många gånger sett på planner videon på youtube där folk gör de finaste designs i sina kalendrar och jag har så viljat kunna smycka min egen kalender själv också. Såklart i lite mindre stil, men ändå. Måste nog ta och beställa mera och kolla vad det finns för fina på typ ebay. Så härligt med lite färg och smileys. Kalendern blir ju så mycket roligare att titta på!

Hurdan kalender har ni i år?

This year you also got some really cool stickers too that you can use in the calendar. I am in love with these. I have so many times watched some planner videos on youtube and watched the amazing designs people do in their calendars and wanted to be able to do something like that. Not as fancy but a bit more colorful then just normal pen. I need to go look on ebay and see what they have. So lovely with a bit of color and smileys. Makes the calendar much more fun to look at.

What kind of a planner do you have this year?

2.2.2017 23:25

2 comments:

  1. Jag skulle vilja ha bara tarrorna! Ljuvliga! Annars kör jag med bullet journal och utprintad kalender på vårt kylskåp :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man kan köpa tarrorna skillt om man vill :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...