Monday, February 27, 2017

ON MY HANDSJag har börjat ha handkräm här framför mig vid datorbordet och det hjälper mig att komma ihåg att ibland smörja in mina händer. Just nu så har jag Natusan 24hour Moisture handkrämen på gång. Doften är behaglig och inte för stark och jag tycker att den inte lämnar händerna hemskt kladdiga något länge vilket är skönt. Som kompis till handkrämen vid bordet har jag även Sakaré Cuticle Oil som jag sedan lägger på mina nagelband och hoppas på att den hjälper dem lite. Den här har en rollerball och det är verkligen helt super. Jag gillar även doften på den här men som jag sa i ett inlägg så kanske det inte är en doft alla gillar. 

I have started to have a hand cream here infront of me at my computer desk and that helps me to remember to sometimes put some on my dry hands. Right now I am using the Natusan 24hour Moisture hand cream. The smell is nice and not too strong and I feel like it doesn't leave my hands sticky for too long which is nice. As a friend to the hand cream on the table I also have Sakaré Cuticle Oil which I put on my cuticles and hoping it helps them a bit. It has a rollerball which I like. I also like the smell but as I have said in another post it might be a smell that everyone doesn't like. 


Just nu så har jag även lackat naglarna mina och eftersom jag suger på att fotografera mina naglar så tänkte jag att jag nu ändå visar lacken jag har på mig. Först så har jag på O.P.I I sing in color som är en väldigt mörk röd. Ser ungefär svart ut på mina naglar. På den har jag Essence 01 Snowflakes are kisses sent from heaven. Jag tycker att kombinationen blev riktigt rolig. Jag skall försöka ta och öva på att fotografera nagellack för det skulle vara roligt att kunna visa er.

Vilken handkräm använder och älskar ni just nu? 

Right now I also have painted my nails but since I suck at photographing my nails I thought I could at least show you the polishes I used. First I have O.P.I I sing in color which is a very very dark red. It pretty much looks black on my nails. On that I have Essence 01 Snowflakes are kisses sent from heaven. I thought the combination is pretty cool. I am gonna try to learn how to really take pictures of my nails because it would be fun to be able to show you. 

What hand cream are you using and loving right now?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...