Monday, February 20, 2017

New wallet!


Det är ju en vecka sedan kryssningen jag var på och jag tänkte att jag skulle ta och visa er vad jag köpte. Det blev inte så mycket shopping och det var ganska så skönt. Före resan hade jag faktiskt tänkt på att jag behöver ny någonslags rengöringgunk för mitt ansikte eftersom min gamla höll på att ta slut och jag inte riktigt hade något i mina samlingar. Så jag bestämde mig för att köpa Lumene igen, trots inte samma som jag hade, men jag gillar Lumene och de har ju förnyat sig på ett superbra sätt. Jag köpte både rengöringsgel och ansiktsvatten.

I Stockholm så köpte jag bara en huvtröja från H&M. Den var på rea och jag föll för den. Ni kanske kan se varför utan att jag säger något. Det är en huvtröja av lite kortare model som jag inte faktiskt har från tidigare så det skall bli roligt att testa. Jag skall ta och visa er i något skede.

Sist så köpte jag en ny plånbok från märket Radley ur en ny butik på båten. Eller åtminstone har jag inte sett den förut. Den var också på rea så det var mycket perfekt. Den kom med en söt liten skyddspåse. Den är också gulligt mintgrön inuti. Jag hade ju tidigare ett mobilskal där jag hade kort men blev trött på det och bestämde mig för att gå tillbaka till vanlig plånbok och jag är nog nöjd.

It is a week since the cruise and I thought I would show you what I bought. There was not a crazy amount of shopping which was kinda nice. Before the trip I had thought that I needed a new cleanser for my face since my old one was about to run out. So I decided to go with Lumene again, not the same one, but still I like Lumene a lot and they have made some changes that are great. It is gonna be fun to try these out. 

In Stockholm I only bought a hoodie from H&M. It was on sale and I fell for it. You can probably see why without me telling you. It is a hoodie that is kinda shorter and I have never had any like that so it will be cool to try. I am gonna show you at some point. 

Lastly I bought a new wallet from the brand Radley from a new store on the ship. Or at least I haven't seen it before. It was also on sale so it was perfect. It came with a little cute bag. It is also mint colored on the inside and it is cute. I had a phonecase before with space for cards but I got bored of it and decided to go back to a normal wallet and so far I like it.  

2 comments:

  1. Haluun kans uutta lumenee. Niiltä tullu myös ihana uus rajauskynä. ���� t. Arvaa. Kyl tiiät kuka vannoo Lumenen nimee. Pus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuuh pitää vissiin ettii se ja ostaa :D :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...