Sunday, February 12, 2017

I am coming, Stockholm!


Söndag. Jag tar ett sent veckoslut idag och åker på kryssning med Zan och mamma så det skall verkligen bli otroligt skönt. Vi åker till Stockholm och alla ni vet ju hur mycket jag tycker om Stockholm. Jag skall verkligen njuta för fulla muggar det lovar jag.

Jag tog och var smart och bytte lakanen nu så har jag härliga rena lakan att hoppa in i när jag kommer hem på tisdagen. Dessutom så har jag även skrivit färdigt morgondagens inlägg så jag behöver inte stressa över den. Blir ett lite annorlunda inlägg men jag hoppas att ni gillar det. Jag tyckte åtminstone om att skriva den.

Men nu skall jag återgå till att packa och städa lite fören jag skall fara iväg. Ha en bra söndag (och måndag)!

Sunday. I am taking a late weekend today and am going on a cruise with Zan and mom which is gonna be so nice. We are going to Stockholm and you all know how I feel about Stockholm. I am gonna enjoy with all I got, I promise that. 

I was smart and switched my bedding so now I have nice and clean sheets to jump in when I come home on Tuesday. I have also written tomorrows post so I don't have to stress over it. It is a bit different but I hope you will like it. I liked writing it. 

But now I am gonna go back to packing and cleaning a bit before I have to go. Have a good Sunday (and Monday)!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...