Tuesday, February 7, 2017

Goodiebag!


Sandra Beijer eventet fick alla en liten goodiebag med sig hem och jag tänkte att jag skulle visa vad som fanns i den. Jag älskar även påsen. Jag älskar ugglor så jag tror det är därför jag tycker påsen är så söt!

At the Sandra Beijer event we all got a little goodiebag to take home and I thought I would show you what was inside. I love the bag too. I love owls so I think that is why I love it so much!


I påsen fanns alltså Bildhuggarens dotter av Tove Jansson som Förlaget snällt satt med i påsen. En härlig Marimekko tygkasse som jag verkligen kommer att ta i användning. Och sist en liten handkräm från Dermosil. Inte alls dumt.

Jag skattade lite då jag tog upp boken. Alltså mitt liv kretsar så mycket kring Tove Jansson och mumin just nu att det är lite roligt. På tal om det så rekommenderar jag varmt pjäsen TOVE som har premiär imorgon på Svenska Teatern.

Nu skall jag hoppa tillbaka till städningen. Ha en bra dag!

In the bag there was the book Bildhuggarens dotter by Tove Jansson that Förlaget had given. A lovely canvas bag from Marimekko which I totally will start using right away. And last a small handcream from Dermosil. Not bad at all. 

I laughed a little when I took out the book from the bag. My life does really circle a lot around Tove Jansson and moomin right now and it is quite funny. Speaking of that I do recommend the play TOVE that har its premiere tomorrow at Svenska Teatern.   

Now I'm gonna jump back to cleaning. Have a nice day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...