Thursday, February 9, 2017

Empty streets


Nog är det bra att jag bor såpass bra att jag kommer hem med buss  även mitt i natten på vardagar. Igår hade TOVE premiär och efteråt var det såklart premiärfest med skumppa och mat och dans. Det var verkligen super roligt! Jag som inte druckit någon alkohol på över en månad tog det nog lite försiktigt med den biten. Det var verkligen super roligt att få fira och skratta och bara se allihopa. Så fina människor!

Klockan var kring 4 när jag tog mig hemåt och det är nog super längesen jag senast tagit 615 och promenerat från den hållplatsen. Jag njöt av de tomma gatorna och musiken som spelade i mina öron. Nattpromenader är något av det bästa.

Idag är jag lite trött, men det är okej. Snart skall jag fara och köa till Friends& Brgrs för lite gratis franskisar. Bara för att, varför inte!


I am so lucky that I live at a place where I can get home by bus even in the middle of the night on a weekday. Yesterday TOVE had its premiere and afterwards there was a premiere party with drinks and food and dance. It was a blast! I who haven't had any alcohol in over a month took it easy on that. It was a lot of fun to celebrate and laugh and see everyone. Such a great bunch of people!

It was about 4 o'clock when I started to move towards home and it has been a while since I have taken 615 and walked from the stop. I was enjoying the empty streets and the music in my ears. Nightly walks are just the best. 

Today I am a tad tired but that okay. Soon I am off to go queue at Friends&Brgrs for some free fries. Just because, why not! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...