Friday, February 24, 2017

EMPTIES PART 7


Dags att försöka få bort några tomma burkar från samlingen under mitt bord som bara växer och växer helatiden. I den här satsen så har vi faktiskt några stycken som inte är helt tomma men som bara är så gamla att jag nu låter dem gå.

Pepsodent White Now Instant Triple Action Gold! Tandkräm har jag så mycket av att jag är nog bara glad när jag får slut någon. Pepsodent är ett bra märke och jag har åtminstone inte fått hål så jag antar att den gör vad den skall.

Dove Talc Soft Anti-Perspirant Helt bra. Dofta gott. Det är ungefär det jag har att säga.

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel Den här gillade jag riktigt bra. Jag tyckte om den gel liknande konsistensen. Den här är det lite kvar i men den har legat så länge där i skåpet så jag tar och säger hejdå åt den. Vill ju verkligen inte att mitt ansikte skall reagera på den.

Delia Cosmetics Cameleo Torr Schampoo Bästa torr schampoo jag någonsin använt! Plus att den här verkligen inte kostar många euro. Jag rekommenderar starkt att ta och prova denna. Dessutom så får den ett plus av att den inte innehållet silikon eller parabener eller färgämnen. Detta gillar jag starkt! Finns åtminstone på Tokmanni.

Dentalux Mountwash Mint & Sensitive Kan någon berätta åt mig om det faktiskt är ett måste att använda detta? Jag har aldrig egentligen fattat grejen och troligen så kommer jag att bara spara pengar istället för att köpa fler. Åtminstone nu när det är lite tight med pengar.

The Body Shop Honey & Oat 3-in-1 Scrub mask Den här har jag använt ett par gånger och sen bara låtit vara i skåpet. Jag har inte riktigt ännu fallit för ansiktsmasker så att jag skulle använda dem regelbundet och den här är ju en som man borde använda upp ganska fort känns det som. Känns lite illa att nu lägga den på ansiktet då den verkligen legat i skåpet väldigt länge så det är nog hejdå.

Isadora Dynamic Lash Growth Serum Det här var en grej som alla skulle ha en tid och jag tänkte ju också såklart att jag behöver. Det fanns den här och sedan en maskara. Jag märkte nog inte att den skulle ha fått mina ögonfransar att växa något dramatiskt.

Lumene Basic Blue Ansiktsvatten Mycket mycket gammal som bara stått i mitt badrumsskåp bakom allt nytt. Dags att säga hejdå. Jag har egentligen inget speciellt att säga om den hår.

Vad har ni använt slut på sistone? 
____

Time to try to get rid of some of the empties that I have in my collection under my bed which is growing and growing. In this batch I have a few that are not empty but are so old that I just am gonna let them go. 

Pepsodent White Now Instant Triple Action Gold! I have so many toothpastes that I am just so happy to get rid of one. Pepsodent is a good brand and I haven't gotten any cavities so I guess this one does its job. 

Dove Talc Soft Anti-Perspirant Good. Smells good. That's pretty much all I have to say. 

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel This one I really liked. I liked the gel-like consistency. There is a bit of this left in the pot but it has been opened for so long that I am gonna say bye to it. I don't want my skin to react badly to it. 

Delia Cosmetics Cameleo Dry Schampoo The best dry schampoo I have ever tried! Plus it is really cheap as well. I really recommend trying this one. It also does get a plus in not having any silicone or parabens or anything. I love it! You can find this one at Tokmanni.  

Dentalux Mouthwash Mint & Sensitive Can someone tell me if it is really important to use mouthwash?I have never really understood the reasons or seen any difference so I am probably just gonna save the money for now and not buy any more. At least now that I am having a very little amount of money to use. 

The Body Shop Honey & Oat 3-in-1 Scrub Mask I have used this one a few times and then just had it in the back without using it. I haven't really fallen for masks that much that I would be using them regularly and this feels like one that should be used pretty quickly. I don't really want to put it on my face anymore because I am scared that it has gone bad so it is goodbye. 

Isadora Dynamic Lash Growth Serum This was something of a trend at some point and everyone wanted these. There was this with a mascara too. I never really noticed any dramatic growth in my lashes. 

Lumene Basic Blue Skin Tonic Very very old and has been in my bathroom behind a lot of things. Time to throw out. I really don't have anything to say about it. 

What have you used up lately? 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...