Sunday, February 5, 2017

Brunch @ Kiila


Söndagar är definitivt bra brunch dagar och det tar nog jag och brunchbrudarna väldigt ofta vara på. Det är nästan alltid söndag när vi samlas och brunchar tillsammans. Ibland hos någon och ibland, som idag, på Kiila. 

Jag, som vanligt, tog och fotade maten. Påminn mig att jag ibland skall ta bilder på något annat också så att dessa inlägg inte bara blir bilder på mat. Min instagram feed innehåller också mycket bilder på mat. 

Sundays are such good days to brunch and that me and the brunchbrudarna so take advantage of. It is almost always Sunday when we meet up for brunch. Sometimes at home and sometimes, like today, at Kiila. 

I, as always, took pictures of the food. Remind me that I have to take pictures of something else too so that these post won't be just pictures of food. My instagram feed is also pretty full of pictures of food. 
Men vi hade det nog supermysigt och åh så gott det var. Som alltid. Dessutom så behövde jag definitivt det här efter gårdagens inte så bra dag. Jag är nog så lyckligt lottad som har så många fina vänner i mitt liv. Jag väntar så ivrigt på lilla roadtrippen vi  skall ta om några veckor! Skall verkligen bli så otroligt roligt! Men mera om det senare!

Jag är fortfarande helt mätt. Jag åt definitivt för många croissanter.

Vad har ni gjort idag?

It was so nice and the food was super delicious. As always. I also really needed this after my bad day yesterday. I am very lucky to have so many awesome friends in my life. I am also very excited about the little roadtrip we are going on in a few weeks! It is gonna be so epic! But more on that later!

I am still completely full. I think I did eat way too many croissants. 

What have you done today?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...