Saturday, February 11, 2017

Bedtime on the iPhone


Jag visste om att Bedtime var en grej på iPhone, med den nya uppdateringen, men hade inte tänkt mera på den fören jag läste om den på Sandras blogg och bestämde mig för att ta och kolla lite noggrannare och prova på den.

Jag har nu provat den ett par nätter och jag kan hittills säga att jag gillar definitivt alarmen på den mycket bättre än de på vanliga väckarklockan. Mycket mjukare ljud som jag verkligen uppskattar eftersom jag är en av de personer som hoppar till vid höga ljud speciellt på morgonen. Jag har otaliga gånger i huvudet då jag blivit skrämd av någon väckarklocka och det är definitivt inte ett trevligt sätt att vakna på, kan jag berätta åt er. Så jag hoppas att de här är den lösning som jag väntat på.

Tiden som ni ser på bilden är den tid jag strävar till att hålla. Jag har inte riktigt ännu lyckats hålla det, för det mesta blir det kring 12 som jag är i säng, men jag försöker. Jag har ju länge redan sagt åt folk att jag vill börja vakna klockan 7 trots att jag egentligen inte behöver göra det. Alla verkar tycka att jag är lite galen pågrund av det. Jag vill bara börja dagen tidigt så att jag hinner göra mera under dagen. Jag tycker inte om att sova ända till 12. Det är inte roligt. Då har ju hela dagen gått förbi, eller så känns det åtminstone.

Hurdana är ni, vill ni vakna tidigt eller sova länge?

I knew of the Bedtime on the iPhone, since the new update, but I hadn't really given it much thought before I read about it on Sandras blog and thought I should check it out and give it a go. 

I have now tried it a few nights and I can at the moment tell you that I like the alarm a lot better than the other one. A lot more softer sounds that I really like since I am one of the ones that get scared when there are sudden high noises especially in the mornings. I remember countless times I have gotten terrified of a alarm and I can tell you that is not a nice way to wake up. So I really hope that this is the answer to that problem. 

The time you see on the picture is the time I am trying to keep. I have so far not totally been able to do that,  most of the nights I have been going to bed around 12, but I am trying. I have been telling people that I wanna get up at 7 am even though I don't really have to. Most probably think I am crazy. I just wanna start the day early and have the time to do more stuff. I don't like sleeping until noon. It isn't fun. All day has gone by at that point, or at least it feels like that. 

 What kind are you, do you wanna get up early or sleep until noon?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...