Wednesday, February 8, 2017

A late start to the day!Ibland händer det konstiga grejer. Som imorse när jag öppnade ögonen och funderade att borde inte min väckarklocka snart ringa. Jag kollade på klockan och den var nästan halv 11. Jag har inget minne av att min väckarklocka skulle ha ringt men nog verkar den ha ringt. Min armband har nog väckt vid 7 men jag har telefonen och ringa vid 7:30 och jag brukar ligga kvar tills dess. Jag vet verkligen inte vad som hänt. Det är ju supertur att jag har jobb på kvällen och inte hade bråttom någonstans i morse.

Så det blev en lite senare start på dagen idag. Det är ju nog okej ibland. Jag steg upp och tog en dusch och åt lite gröt (jag lyckades värma den för länge och hälften hamna överallt i mikron). Sen har jag också lite organiserat klädskåpet och även fixat ny profilbild till alla sociala medier jag finns på. Det är alltså den bilden ni ser i det här inlägget. Jag har hört att det lär vara bra att ha samma på alla sina sidor. Jag vet inte. Jag testar.

Ikväll är det premiärdags för TOVE och lite fest efteråt. Det skall verkligen bli super roligt! Kanske det var bra att jag sov länge nu idag då jag skall orka vaka ikväll.

Vad skall ni göra idag?

Sometimes weird things happen. Like this morning when I opened my eyes and thought that my alarm should go off soon. I checked my watch and it was almost half 11. I have no memory of my alarm going off but it seems to have done that. My activity tracker has woken me up at 7am but I have my phone on 7:30 and I usually lie there until then. I have no idea of what has happened. It is good that I have work in the evening and that I didn't have anywhere to go this morning.

So this day started a bit later. That is okay at times. I got up and went in the shower and ate a bit of porridge ( I somehow managed to warm it for too long and half of it ended up everywhere in the mocrowave). Then I have also organised a bit in my closet and also fixed a new profile picture to all my social media accounts. It is the picture you see in this post. I have heard somewhere that it is good to have the same picture on all accounts. I don't know. I trying it out. 

Today it is the premiere for TOVE and a bit of a party afterwards. It is gonna be a lot of fun! Maybe it was good that I slept a little longer this morning since I am gonna stay up late.

What are you doing today?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...