Tuesday, February 28, 2017

28 days and 28 post later I found myself!

28 dagar och 28 inlägg. Okej, det här blir 28de inlägget. Jag trodde verkligen inte att jag skulle lyckas med det här när jag den 1 februari kom på detta efter Sandra Beijer eventet. Ja, det fanns en tid då jag kastade ut blogginlägg i mängder men det är redan många år sedan och jag har lite annat sätt att blogga nuförtiden.

28 days and 28 posts. Okay, this is the 28th post. I really didn't think I could do this when I on february 1st decided to do this after the Sandra Beijer event. Yes, there was a time when I threw out posts like crazy but that was a long time ago and I have a bit of a different way of blogging these days. 


Det har inte varit lätt. Vissa inlägg har varit lättare och vissa har tagit många timmar att få ihop. Det skulle definitivt ha hjälpt om jag hade haft ett par inlägg färdiga att bara publicera när jag gick in i detta, men det hade jag ju inte.

Jag har definitivt nog bevisat åt mig själv att jag kan göra saker som jag verkligen sätter mig in i. Det är inte omöjlig trots att det känns som det ibland.

Många frågade av mig att varför jag riktigt tvingar mig själv att skriva inlägg fast jag inte alls känner för det. Tar inte det bort från det roliga. Man skulle ju kunna tro att när man verkligen tvingar sig själv att skriva skulle ta bort det roliga i bloggande, men i mitt fall gjorde det inte det. Jag vet att när man är skrivare/författare/bloggare så måste man ibland tvinga sig själv att skriva för att få bort writersblocken som ibland tar över. Jag har levt lite med en sådan och det har inte varit roligt.

It hasn't been easy. Some post have been easier and some have taken a few hours to put together. It would have helped a lot if I had had a few posts ready to just publish when I decided to do this, but I didn't have that. 

I have totally proved to myself that I can do things when I really put myself on it. It isn't as impossible as you think it is. 

Many did ask me why I am forcing myself to write even when I don't feel like it at all. That doesn't that take away the fun of it. You would think that it would take away the fun of blogging when you force yourself to write, but in my case it didn't do that. I know that when you are a writer/author/blogger you sometimes have to force yourself to write to get out of the writers block that takes over sometimes. I have been living with one and it has not been fun. Jag älskar att skriva och jag ÄLSKAR min blogg mer än något annat. Bloggen är allt för mig och nu när jag äntligen har hittat lågan och brinner för att skriva inlägg så känns det som om jag hittat tillbaka till mig själv igen. Så jag är verkligen glad att jag bestämde mig för att göra detta.

I really love writing and I LOVE my blog more than anything. The blog is everything for me and now that I have finally found the spark again and really itch to write posts it feels like I have found back to myself again. So I am very happy that I decided to do this. Att blogga är även ett väldigt ensamt jobb eller ensam hobby som vi oftast gör ensamma hemma framför datorn. Sen träffar man kanske andra bloggare ibland på bloggevent. Det är ju det bästa att träffa andra som förstår ens passion och jag har pratat med några bloggare om detta som jag nu kommer berätta åt er om och de har tyckt att det är en bra idé. Så här kommer min idé.

Jag vill börja ordna små träffar där man kan träffa andra bloggare och idéen är den att man får ta med sin laptop/ipad/tablett/mobiltelefon eller vad man nu vill sitta med och så kan man sitta på café och jobba tillsammans medan man dricker kaffe och snickesnackar. Man kan bolla idéer till olika blogginlägg eller hitta på ett samarbete, vad som helst. Låter detta som någonting intressant? Berätta gärna vad ni tycker i kommentar så kan vi bolla vidare! 

PS. Gå med i gruppen Bloggträffar på facebook om ni inte redan är med! 


To blog is a really lonely job or lonely hobby that we usually do alone at home infront of the computer. Then you sometimes meet other bloggers at some events. It is the best thing to meet others that understand you passion and I have talked to a few others about this thing that I am going to tell you about and they have liked the idea. 

I wanna start organising small meetups where we all can meet and  the idea is to take with you your laptop/ipad/tablett/phone or whatever you wanna sit with and then we can work together at a café drinking coffee and talking. You can get ideas for blogposts or do a post together or anything. Does this sound like a good idea? Do tell me what you think in a comment and we can figure out something fun! 

PS. Join the group Bloggträffar on facebook if you haven't already! 

2 comments:

  1. Vad roligt. Har kikat in me jämna mellanrum men lite glömt din blogg ibland då det varit glest mellan inläggen. Ska definitivt börja titts in dagligen igen nu när jag ser att här finns massor med nya inlägg! Är så roligt att fortsätta följa dig fast vi i övrigt tappat kontakten!

    ReplyDelete
  2. Härlig blogg du har :) Kika gärna in på min inne & ute lista :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...