Friday, December 16, 2016

YAYOI


På söndagen var jag och mamma till HAM tillsammans med Storebror A för att se på Yayoi Kusama utställningen. Helt fantastisk utställning och jag rekommenderar varmt att ni går och ser på den! Jag tyckte verkligen jätte mycket om den.

På samma gång så var vi i den lilla shoppen som finns där utanför jag jag köpte ett litet kort och ett häfte för att jag är en galen människa som inte kan lämna snygga häften i butiker.

Före jag träffade mamma och A så var jag till Gigantti och köpte en ny hårdskiva så nu har jag space att jobba med. När man gör videon så tar det mycket plats. Jag hade även lite tid att döda så jag hamnade in i H&M och hittade två ögonskuggor som jag blev kär i. Jag skall ta och visa dem i ett annat inlägg så att ni får se färgerna.

Varför är det så att nya saker gör en så glad? Berätta åt mig!

On sunday me and mom went to HAM together with Bigbrother A to look at the Yayoi Kusama exhibition. It is absolutely amazing and I do recommend you all go see it! I really loved it! 

At the same time we went to the little shop and I bought a notebook and a card because I am a crazy person that can't leave pretty notebooks in stores. 

Before meeting mom and A I went to Gigantti and bought myself a new harddrive so now I have some space to work with. When you do videos they do take so much space. I also had some time to kill and ended up in H&M and bought a few eyeshadows that I fell in love with. I am gonna show you them in another posts so that you can see the colors. 

 Why is it that new things just make you so happy? Tell me! 

15.12.2016 12:37

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...