Thursday, December 8, 2016

Trendi & Cubus shopping event

Ungefär två veckor sen ordnade Trendi och Cubus ett litet shopping event i Kampen. Jag blev såklart intresserad och med mig fick jag Camilla som alltid. Man fick -30% på allting och det är ju inte alls så shabbigt det inte. Det bjöds på sushi och Nobe Aloe Vera.

Där fanns massor med härliga plagg! Speciellt så otroligt gulliga pyjamasar som jag bara dog av lite.

About two weeks ago Trendi and Cubus had a shopping event in Kamppi. I was of course interested and I got Camilla to come with me as always. There was -30% off everything and that is pretty good. There was also sushi and Nobe Aloe Vera drinks. 

There were so many cute pieces! Especially the cute sleepwear that I just died for. 


Vi gick runt i både Cubus och till Cubus Kids som finns mittemot. Där finns också helt fantastiskt söta barnkläder! Camilla hittade underbara kläder åt Lejonet. 

Jag köpte inte hela butiken trots att där fanns en massa härligt men jag ides ändå inte spendera alldeles alla mina pengar. Men något smått fick jag ändå med mig hem. Kunde ju verkligen inte motstå. 

We went through Cubus and also Cubus Kids. There are so cute clothes for kids! Camilla found some great pieces for Lion. 

I didn't buy the whole store even though there were a lot of wonderful things but I didn't wanna spend all of my money. But a few things I got with me. I couldn't resist. 


JULSTRUMPOR! Alltså ser ni hur söta de är?! Julfilisen var på topp så jag tog och köpte hem. Så söta!

CHRISTMASSOCKS! I mean look how cute?! I had all the christmas feels so I had to buy them. So cute! 


Denna kunde jag ju inte motstå att ta med mig hem. Jag har ju som sagt blivit alldeles galen i allt som har snöring och den här är dessutom grön. Så det var ju bara att ta med den. Så härlig!

This I really had to have. I have, as you know, gotten a bit obsessed with anything lace up and this is also green. So it had to come home with me!


Jag älskar goodiebags som ni vet. Det är ju alltid så roligt att se vad som finns i dem. I den här så fanns det Trendi, Stabilo Neon, Biozell Texturizing Spray, Guinot små provtuber, RFSU Intim produkter och en liten parfym från Bvlgari. Inte alls illa tycker jag.

I love goodiebags as you may konw. I just think it is so much fun to see what is in them. In this one there was Trendi, Stabilo Neon, Biozell Texturizing Spray, Guinot small testersm RFSU Intim products and a small perfume from Bvlgari. Not bad at all. 

Det var verkligen en härlig kväll och härligt event! 

It was a lovely evening and fabulous event! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...