Sunday, December 25, 2016

This years christmaspresents


Jag måste verkligen ha varit supersnäll i år som fick såhär fina presenter trots att det många gånger sades att i år blir det inga presenter. Jag fick också pengar av pappa men de ides jag inte fota så. Lillebrors present kommer tydligen senare, så den har jag ännu att vänta på. Jag har ingen aning vad han lyckats hitta på.

Som jag sa i förra inlägget så köpte jag en present åt mig själv och det är örhängena från Hippakorut som säljs på Madeby Helsinki. Dessa har jag tittat på en stund nu så på torsdagen var jag efter dem. Jag skall försöka få bättre bilder på dem i något skede då den här verkligen inte gör den rättvisa.

Den lilla boxen som ni ser innehåller ett av mina favorit nagellack och det fick jag av Camilla. Kunde verkligen inte tro mina ögon när jag öppnade paketet. Jag har alltså haft detta nagellack på naglarna när Camilla lackat mina naglar hos mig och det är så otroligt fint. Även detta kommer jag försöka få bilder på. Kommer alltså från F.U.N Laquer och Simply Nailogical och är alltså så otroligt fint att jag dör!!! Lådan är ju också något av det finaste!

Resten av presenterna är av mamma min som är alldeles bäst. Museikortet har vi många gånger pratat om att vi borde skaffa eftersom vi går ändå ganska ofta. Så glad! Glitterburkarna är för naglarna och så nice! Jag älskar glitter på mina naglar så detta är verkligen perfekt!

Och sist men definitivt inte minst så fick jag en Polar Loop 2 aktivitetsarmband. Det är något jag funderat på en stund och jag skulle säga åt mamma att jag vet vad jag vill ha till julklapp, men hon meddelade åt mig att hon vet vad hon skall köpa så jag sa aldrig det. Och sen öppnade jag denna och tappade hakan! Tänk att vi tänk på samma sak! Jag är så glad! Det skall bli så roligt att få leka med den här!

Vad fick ni i år?


I must have been really nice this year since I got this many good presents even though I many times heard that there wont be any presents this year. I also did get money from my dad but that I didn't take a picture of. I am also going to get one present from my brother but it is coming later, so I still am waiting for that one. I have no idea of what he has come up with. 

As I said in my last post I did buy one present for myself and that is the earrings from Hippakorut that you can find at Madeby Helsinki. I have been looking at them for a while and on thursday I went and got them. I am gonna try to take a better picture of them at some point since you really can't see how pretty they are. 

The little box that you can see is one of my absolut favorite nailpolishes that I got from Camilla. I really couldn't believe my eyes when I opened the present. I have had it on my nails before when Camilla has painted my nails and it is SO PRETTY. I am gonna see if I can get pictures of it too. It is from F.U.N Laguer and Simply Nailogical and it is so pretty I just can't even. The box is also so pretty!

The rest of the presents are from my mom who is amazing. The museum card we have been talking about getting for a long time since we do go quite often. So happy! The glitter is for nails which is also so prefect since I absolutely love glitter. 

Last but not least I got the Polar Loop 2 activity tracker. It is something I have been thinking about getting for a while. I was about to tell my mom that I know what I want for christmas and she told me that she already knows what she is buying me so I never told her. And then I opened the present and almost fell of my chair (well...I was sitting on the floor...but you know). I cant believe we were thinking of the same thing! I am so happy! Can't wait to get to play with this one! 

What did you get this year?

1 comment:

  1. Åh vilka fina presenter! :D Av min bror och min svägerska fick jag en massa roligt kontorsmaterial till mitt hemmakontor (det låter tråkigt men jag älskar sånt!); pennor som såg ut som djur, fina skrivböcker och sånt. Av min mamma fick jag en handväska, smink, träningsbyxor och ett armband + örhängen från Ted Baker. Av Viktor fick jag en underbar parfym, några jättesnygga koppar, ett par trådlösa hörlurar och massor av choklaaad! <3 Jag känner mig SÅ bortskämd!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...