Saturday, December 24, 2016

MERRY CHRISTMAS!

GOD JUL!

MERRY CHRISTMAS!


Det är jul. Snart skall jag iväg till pappa för att göra pepparkakor och jultårtor och senare skall vi äta skinka och annat gott. Men före det tänkte jag önska er en underbar jul och visa er min nya lilla gran. 

It is christmas. Soon I am gonna go to my dads and make some gingerbread and such and later we are gonna eat. But before that I wanna wish you a nice christmas and show you my new mini christmastree. 
Julgranen köpte jag en tid sen för jag kände att Fru Gran inte riktigt rymms in hit, trots att jag haft henne här tidigare. Så nu fick hon en liten kompis. 

The christmas tree I bought a while ago since I had the feeling that the big one don't really fit, even though I have had it here before. So now she got a little friend.Alla dessa julklappar som finns under granen är mina. Två är mina och en av dem har jag köpt åt mig själv så jag vet vad det är i den. Resten är faktiskt mammas julklappar. Jag lyckades verkligen ganska så bra med att paketera dem detta år. Det brukar vara helt hemskt.

Men nu skall jag ta och börja göra mig färdig för snart skall jag fara iväg. Njut nu för fulla muggar av den här dagen och ät mycket gott!

All the presents are not mine. Two of them are mine and one of them I have actually bought for myself so I know what's in it. The rest are actually for my mom. I did manage to do quite a good job wrapping them this year. It is usually such a horrible time. 

But now I am gonna make myself ready since I have to go soon. Enjoy this day and eat a lot of food! 💕💕💕


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...