Thursday, December 29, 2016

Looking back: September 2016

I början av September gifte sig Stella och Leo och det var ett underbart bröllop. Jag hade super roligt med världens bästa gäng och Stella var så fin i sin klänning att jag tänkte börja gråta när jag såg henne. Det var verkligen en härlig dag trots regnet.

In the beginning of September Stella and Leo got married and it was a wonderful wedding. I had such a great time with the best gang and Stella was so pretty in her dress that I almost started crying when I saw her. It was a great day even though it was raining. September har också varit bakande av sämlor, vinkväll med flickorna utan vin eftersom jag inte fick dricka, relesefest för Evas fina bok och teater och vin med fina nu gifta Stella. Fantastiskt!

September was also baking of buns, wine with the girls without wine since I couldn't drink wine, releseparty for my friends Evas amazing book and wine with the now married Stella. Fabulous!

Nu över till det som jag skrev om i bloggen.

Now over to the things I blogged about. 


Jag gick på nattliga promenader i de underligaste outfits då jag på riktigt bara kastade på mig någonting. Jag saknar dessa promenader lite.

I went on nightly walks in the weirdest outfits since I seriously just threw something on. I do miss these walks.  Jag vann mig själv och gick på gym ensam för första gången ever. Jag var så stolt över mig själv!

I won myself and went alone to the gym  for the first time ever. I was so proud of myself!  En liten empties.

A small emptiesLivboxen var mycket bra. Mycket kommer att användas.

The Livbox was great and many things will be used. Jag jobbade mycket så hann inte blogga. Hann nog nämna det och lägga ut lite gamla bilder.

I worked a lot and had no time to blog. I did have time to mention it and put up a few old picturesJag tog en titt på mina nyårslöften och hur det gått för mig. Helt okej tycker jag.

I looked at my new years resolutions and how they had gone for me. Pretty okay. En till empties.

One more emptiesJag åt massor satsumas eftersom de bästa var i butik och då äter jag inget annat.

I ate a lot of satsumas since they were good and then I don't eat anything else. Jag och Milla hade en liten girls night och spelade lite Monopoly.

I and Milla had a little girls night and played some Monopoly.  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...