Saturday, December 17, 2016

Looking back: May 2016

Den största grejen i Maj var absolut Kuba resan. Jag saknar fortfarande tillbaka helt sjukt mycket! Jag verkligen trivdes superbra! Åk till Kuba om ni kan!

The biggest thing in May was the trip to Cuba. I still miss it so much and I wanna go back sooo bad! I loved it! Go to Cuba if you have the chance!Andra händelser i Maj var att jag glömde nycklarna hemma för första gången sen jag flyttade till egen lägenhet. Det har inte hänt på nytt.

In May I also forgot my keys at home for the first time since moving to my own apartment. It has not happened again. Madeby Helsinki hade ett fantastiskt bloggarevent i sin butik och det var helt underbart. Eventet var egentligen i April men jag lyckades blogga om det först i Maj. Dåligt som jag var då. Men åh de har så mycket fint där! Jag rekommenderar om ni ännu söker julklappar åt någon!

Madeby Helsinki had a lovely bloggerevent in their shop and it was amazing. The event was actually in April but I managed to blog about it May. Bad as I was back then. But ah they have such ice things there! I do recommend if you are still looking for presents for someone! 


Igen ett inlägg som borde ha kommit upp tidigare. Men ja jag köpte lite Veet inför Kuba resan. Nagellacket och maskaran kom med eftersom jag gick förbi en Essence hylla och då kommer det ofta med något.

Again a post that should have come a lot earlier. But yes, I bought Veet before the trip to Cuba. The nailpolish and the mascara came with be because I went past an Essence shelf and then something always comes with me. Visade nya shortsen jag köpt till Kuba. Jag använder ju väldigt sällan shorts här i Finland men i Kuba så använde jag nog. Där är ju nog smått varmare än här så det var nästan så att man måste.

I showed my new shorts I bought to Cuba. I don't wear shorts that often in Finland but in Cuba I did wear. It is a bit warmer there so you kinda have to. Efter att jag kom från Kuba så shoppade jag lite till Essence. Haha. Jag lovade också bilder från resan men lyckades aldrig få fram såna. Det kommer! I början av nästa år!

After the trip to Cuba I did some more shopping. I also did promise pictures from the trip and never gave you any. I will get to that! There will be some in the beginning of next year! Tyckte massor om stämplarna jag köpt på Tiger. Måste verkligen ta fram dem igen!

I loved the stamps I bought from Tiger. I really need to take them out again! Jag hittade ett litet härligt sommarplagg på ett loppis. Jag älskar den!

I found a fantastic little summer piece at a fleamarket. I love it! 
Den enda videon jag lyckades göra i Maj var Livboxen men inlägget för den så lyckades jag lägga ut först i Juni. Hahaha. Duktigt av mig.

The only video I managed to do in May was the Livbox but the post I put up in June. Hahaha. Great. 


15.12.2016 18:07

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...