Tuesday, December 13, 2016

Looking back: March 2016

Mars. Enligt min facebook feed så funderade jag mycket på hur man vet att man har för lite vita kläder (svar: då när det är svårt att fylla en tvättmaskin). Jag har även tyckt det var värt att nämna att jag ätit en hel pizza. Barbarossas pizza för att göra det klarare. De är ganska så stora.

Jag har även tittat på Once Upon a Time, fått en spruta inför Kuba resan och ätit årets första picnic med Milla på en bänk i Kantsu.

March. According to my facebook feed I wondered a lot about how do you know that you have too little white clothes (answer: when it is hard to fill a washing machine). I also have found it important to mention that I ate a whole pizza. A Barbarossa pizza and they are quite large. 

I have also watched Once Upon a Time, got a shot before the trip to Cuba and ate the first picnic of the year with Milla on a bench in Kantsu. 

Sen kan vi hoppa in i det som jag till och med gjorde blogginlägg om. Här kommer de.

Then we can jump to the things I even blogged about. Here they are.


Jag skrev om när jag gick ensam på teater och såg Sånger vid randen av ett grått hav på Svenskis. Första gången jag gick helt ensam på teater så det var lite spännande!

I wrote about the time I went alone and saw a play at Svenskis. First time I ever gone alone so it was quite something! Jag slutade på Madeby och shoppade lite sista dagen till ära. En del av sakerna hade jag redan från tidigare men ville ändå dela med mig av dem. Om ni söker presenter så rekommenderar jag Madeby Helsinki varmt! Där finns mycket härliga grejer!

My work at Madeby ended and I did buy some things. A few things I already had but I still wanted to show them. If you are looking for great presents for people I do recommend going to Madeby Helsinki! Visade mina nya byxor som jag köpt i Tallinn ett par veckor tidigare. Fantastiskt bra med nya byxor.

I showed you my new pants that I bought in Tallinn a few weeks earlier. New pants are really the shiz! 

Livboxen var okej.

The Livbox was okay. 


Ett av mina favoritinlägg är dessa instagram lookbacks så jag tog och gjorde ett sådant. Jag älskar verkligen att se gamla bilder.

One of my favorite posts are these instagram lookbacks so I made one of them. I really love looking at old pictures. Jag var en sväng till Gävle med familjen för att hänga med familj och det var roligt. Mycket skönt att vara lite offline.

I went to Gävle with the family to hang out with family and it was amazing. So nice to be a bit offline for a while. Det sista och kanske galnaste jag gjorde den månaden var bestämde mig för att ha en godislös/sockerlös månad i April. Galet!

The last and probably the craziest thing I decided that month was to have a sugarfree month in April. So crazy! 

Mars var inte heller en dålig youtube månad! Jag gjorde ganska så många videon under månaden.Här har ni dem om ni inte har sett dem ännu. Gå även och följ min youtube kanal för mera!

March was not a bad youtube month either! I did quite a lot videos during the month. Here you have them if you guys haven't seen them. Do also go follow my youtube channel for more videos! 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...