Tuesday, December 20, 2016

Looking back: June 2016

I Juni så gjorde jag inte bara det att jag började gå på gym jag också tog och höll på med den här. Jag hatar ju plankan mer än något annat men var ganska så nöjd att jag lyckades komma upp till en hel minut. En hel minuts planka är inte illa det.

I juni blev jag även mamma till dessa fina växter som jag fick av Tytti. Om ni ännu söker julklappar och vill köpa smycken så lönar det sig att kolla in hennes! De är så fantastiskt fina!


In June I didn't just join a gym I also did the plank challenge. I hate the plank but I was guite impressed with myself for being able to do a whole minute. A one minute plank is really not bad. 

In june I also became a mom of these darling plants that I got from Tytti. If you are still looking for christmas presents and wanna gick jewellery then I suggest checking out hers! They are amazing!


Jag visade klänningarna som jag köpte från Lidl men som aldrig blev använda dethär året. Nästa år!

I showed the dresses I bought from Lidl that never got used this year. Next year! Jag höll på med det jag kallade Video Wednesday och berättade om att jag köpte kort till ett gym.

I did the thing I called Video Wednesday and talked about getting a gym membership


Livboxen innehöll en hel del roliga produkter. Maskaran är fantastisk och jag använder den ännu också eftersom jag hade köpt en sådan redan före jag fick den här.

The Livbox had a lot of great products. The mascara is fabulous and I still use it since I had bought one of them before I got this box.

Jag pratade om orsakerna varför jag inte följer nyheter.

I talked about the reasons why I don't follow the news.Jag gjorde ett långt inlägg om det att jag gick på gym för första gången någonsin tillsammans med fantastiska Stella.

I did a long post about going to the gym for the first time ever together with the fabulous Stella. 

Jag hade en konstig dag då jag kände mig väldigt oinspirerad.

I had a weird day when I was feeling very uninspired.


Jag sa ju tidigare att jag inte kan gå in i en Tokmanni utan att köpa en massa Essence produker och här har vi ett annat bevis på det. Här var också en ögonskugga från H&M. Smink gör mig lycklig.

I said it earlier that I can't go in to a Tokmanni without buying a lot of Essence products and here we have another proof of that. Here is also a eyeshadow from H&M. Make up make me happy. Det bästa under den här månaden var definitivt det att jag skaffade gymkortet som jag funderat på superlänge. GO ME!

The best part was totally getting the gym membership since I had been thinking about it a lot. GO ME!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...